Miért zavarja az embereket, hogy munkahely nélkül is meglehet manapság már élni?
Figyelt kérdés
Miért hiszik azt, hogy csak akkor ér valamit a megszerzett pénz ha azt kemény kétkezi munkával végzik, vagy x diplomával komoly szellemi munkát végeznek?
Nekem érettségim van, mellette levelezőn egyetemre járok.
Bevallom a gyári munkára nem fogott a fogam ezért elkezdtem sportfogadni.
Nyilván voltak/vannak mélyvölgyek, de akkor kelek és oda megyek ahova akarok. Nincs főnököm se idegesitő munkatársak.
Ki tudom fizetni az albérletem, fizetem a TB-m, az autóm is fent tudom tartani és még kajára illetve havi 2x buli is belefér és marad pénzem a tippmixre illetve a fentmaradó pluszt mindig félreteszem ha gyengébb hónap is következne.
2020. jún. 19. 08:18
21/29 anonim válasza:
Mintha nem pont Pest lenne tele ilyen lapáttárolóból átalakított stúdióapartmannak csúfolt pocokvájatokból, amit 40 millióért akarnak eladni mint lakóingatlant. :D
22/29 anonim válasza:
Én meg a kétszintes tágas pesti házamból írom. És akkor mi van? Tény, hogy 10 millió alatt még vidéken is csak putrit lehet kapni.
23/29 anonim válasza:
Csak szeretnél te itt lakni Budapesten kishaver.Azért hőbörögsz mert lent laksz parasztfalván valahol, és próbálod beállítani milyen frankó ott az élet.Az nem gond ha csak arra telik, de ne próbáld meg überkirálynak fényezni.Én itt élek Budán,csicseregnek a madarak, mégsem nézem le a pesti oldalt.
25/29 anonim válasza:
Megint nem vagy képes követni, kivel vitázol, Balázska.
26/29 anonim válasza:
Hihetetlen milyen ostobák és tájékozatlanok vagytok :) megy itt a pesti luzerkedes,meg balazsozás, észre sem veszitek, hogy mindenki rajtatok röhög :) kis szánalmas kommenthuszarok vagytok mamahotelben, nyomjatok a dedó tippmixet 1,4-es odds-al. Ez való nektek, nem a munka, meg a hitelmentes élet.
27/29 anonim válasza:
Írja ezt egy hülyegyerek.kuldj privatba egy fotot amin te vagy a képen 1 millió forinttal.Ha nincs akkor meg hallgass
28/29 anonim válasza:
Van még vki, aki KP-ba tartja a pénzét? :D a zsebpénzed abba kapod, vagy mi?
29/29 anonim válasza:
Minek veszekedni, mikor verekedni is lehet?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!