Miért zavarja az embereket, hogy munkahely nélkül is
meglehet manapság már élni?
Figyelt kérdés
Miért hiszik azt, hogy csak akkor ér valamit a megszerzett pénz ha azt kemény kétkezi munkával végzik, vagy x diplomával komoly szellemi munkát végeznek?
Nekem érettségim van, mellette levelezőn egyetemre járok.
Bevallom a gyári munkára nem fogott a fogam ezért elkezdtem sportfogadni.
Nyilván voltak/vannak mélyvölgyek, de akkor kelek és oda megyek ahova akarok. Nincs főnököm se idegesitő munkatársak.
Ki tudom fizetni az albérletem, fizetem a TB-m, az autóm is fent tudom tartani és még kajára illetve havi 2x buli is belefér és marad pénzem a tippmixre illetve a fentmaradó pluszt mindig félreteszem ha gyengébb hónap is következne.
#7-es nem, soha nem szoktam reklámozni a tippeim. Engem ne hibáztasson senki ha ész nélkül felteszi a spórolt pénzét és az a tipp pont nem jön be.
2020. jún. 19. 20:47
12/29 anonim válasza:
Főállásban nem csinálnám.Állandó stressz, ideg az egész.Én mellékjövelemként használom, 400 ezer ft a bankrollom, azt forgatom havonta úgy, hogy mellékesben havi 80-100 ezer meglegyen.
2020. júl. 1. 10:59
13/29 anonim válasza:
A 2esen viszont jót röhögtem.Munkából lakás? Az vagy örökség vagy hitel.
2020. júl. 1. 11:01
14/29 anonim válasza:
utolsó: azért, mert te életképtelen vagy, más még nem az. Nem, nem örököltem semmit és hitelt sem vettem fel soha. Ez van, ha az ember nem csak picsog egész nap
2020. júl. 1. 11:34
15/29 anonim válasza:
Életképtelen aha.szóval 2 milliót keresel havonta hiszonévesen...nagyon tudsz hülyegyerek.Ide azt írok amit akarok hagyjuk már.
2020. júl. 1. 11:54
16/29 anonim válasza:
Hitel, örökség, vagy nem tiszta Pénz...ne nézzél már hülyének.Nem tiszta pénz alatt lehet drog, prostitúció, politikai kapcsolatok stb
2020. júl. 1. 11:55
17/29 anonim válasza:
És ezt a számítást mégis honnan vetted? Ki mondta, hogy a büdös húgysz.gú Pesten lakom? aha senki. Ne legyél már ilyen amőba agyú, mert komolyan fárasztó olvasni is, amit itt hőbörögsz. szánalom
2020. júl. 1. 11:58
18/29 anonim válasza:
Vagy vidéki putri
2020. júl. 1. 11:58
19/29 anonim válasza:
Ha külföldön dolgozol az más tészta akkor aláírom!
2020. júl. 1. 12:03
20/29 anonim válasza:
Sok mindent elárul, ha vki szerint Pest a világ közepe, és ami nem ott van, az vidéki putri :) gondolx ezt, jót röhögök a legkondis, full felujitott hitelmentes lakásomból rajta, amit 3 év múltva eladunk és meg is van a 40 milkas családi ház haromnegyed :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!