Miért zavarja az embereket, hogy munkahely nélkül is
meglehet manapság már élni?
Figyelt kérdés
Miért hiszik azt, hogy csak akkor ér valamit a megszerzett pénz ha azt kemény kétkezi munkával végzik, vagy x diplomával komoly szellemi munkát végeznek?
Nekem érettségim van, mellette levelezőn egyetemre járok.
Bevallom a gyári munkára nem fogott a fogam ezért elkezdtem sportfogadni.
Nyilván voltak/vannak mélyvölgyek, de akkor kelek és oda megyek ahova akarok. Nincs főnököm se idegesitő munkatársak.
Ki tudom fizetni az albérletem, fizetem a TB-m, az autóm is fent tudom tartani és még kajára illetve havi 2x buli is belefér és marad pénzem a tippmixre illetve a fentmaradó pluszt mindig félreteszem ha gyengébb hónap is következne.
Kedves egészségedre. A magam részéről leszarom, miből élsz.
2020. jún. 19. 08:36
2/29 anonim válasza:
Te tudod. Nekem huszonévesen munkából van lakásom, ha családot alapítunk és kertes házba akarunk lakni, és netalántán kellene plusz 1-2 millio ft hitel,akkor tudom, hogy kapni fogok, hogy a jövedelmem és a munkám biztos. Nekem ez többet ér. A szerencsejátékokrol meg mindenki tudja, hogy végül úgyis "ők" nyernek, ez csak átmeneti
2020. jún. 19. 09:01
3/29 anonim válasza:
Sok munkatársam tippmixelt, úgy hogy azért konyítottak is valamit a focihoz, de egyik sem élt meg belőle. Meg úgy senki akit ismerek és tippmixezik. De biztos velük van a baj.
Inkább a játékfüggőség a probléma a szemükben szerintem
2020. jún. 19. 09:37
6/29 anonim válasza:
Én ha meg tudnék élni sportfogadásból, akkor is eljárnék dolgozni mellette legalább diákmunkát. Így 2 lábon állnék. Meg nem az lenne, hogy éppen kijövök a pénzből, hanem mellette épülni is a vagyonom.
De engem nem zavar, ha te munkahely nélkül meg tudsz élni.
2020. jún. 19. 10:14
7/29 anonim válasza:
Mondd csak, véletlenül nem Te vagy az, aki sportfogadási tippeket ad pénzért? Mert akkor simán elhiszem, hogy abból élsz meg :-)
Remélem, azért adózni majd nem felejtesz el a nyereségből :-)
2020. jún. 19. 11:17
8/29 anonim válasza:
Nekem nwgybátyám volt így. Volt egy vállalkozasa, de amikor az becsődölt egy ideig sportfogadásokból és szerencsejátékból élt. Nyert párszor nagyobb összegeket, 2-3 milliót. Akkoriban ez még elég jó pénz volt, bőven hagyva időt, hogy összeszedje magát.
2020. jún. 19. 13:01
9/29 anonim válasza:
Mivel vagyok annyira kultúrált, hogy nem ártom bele magamat mások pénzügyei. Igazság szerint nem érdekel, hogy más miből él ha engem nem húz le.
2020. jún. 19. 13:16
10/29 anonim válasza:
A szomorú valóság az, hogy a szerencséd csak átmeneti. Ilyen ez a rohadt matek, főleg ha mások hozzák a maguk szabályait a játékban. Amíg időd is és pénzed is van, kezdj olyanba, amiért érdemes élned, és reális, hogy tartósan, legálisan pluszos legyen, mert anélkül ugyanaz a nincstelen függő vagy, mint az átlagos hajléktalan, és a számok is abba az irányba visznek. Emiatt néznek rád furcsán, főleg ha arcoskodsz is, meg véded a nyilvánvaló értelmetlenséget ezerrel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!