Miért van az, hogy a műszaki diplomások kezdőfizetése sokkal több, mint az orvosi és a jogi diplomásoké?
Tehát pl. egy mérnök miért keres többet, mint egy orvos? Az orvosok sokkal többet tanultak, hogy azok lehessenek, míg a mérnökök nem feltételen tanultak annyit.
Elnézést ha buta kérdés tettem fel, de én ezt tényleg nem értem. Még azt se írhatom válaszként, hogy biztos azért mert pl. egy gépészmérnökre nagyobb a kereslet, mint egy szakorvosra, hiszen még a csapból is az folyik, hogy nagyon kevés az orvos.
Talán többen mennének orvosnak, ha meg is fizetnék őket...
#10: Persze, meg a magánpraxis feltöltése az állami rendszerből és a hálapénz...
Nem sajnálnám tőlük, ha nem az amúgy is haldokló rendszert fejnék ők is...
Magánpraxisban tényleg lehet keresni. Én magánba mentem visszér miatt. Csak az, hogy 20 perc alatt megvizsgált az volt 10 ezer Ft.
Nem panaszkodás csak azért írom, hogy aznap 6 másik betege volt rajtam kívül magánba. Az 60 ezer Ft egy napra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!