Az Ifjúsági Garancia Programon belül járhatok e egyetemre?
Figyelt kérdés
Most érettségiztem, és pótfelvételin tervezek jelentkezni egyetemre. Lehetséges e ez a programon belül?#Ifjúsági Garanciaprogram
2020. jún. 12. 19:24
1/5 anonim válasza:
Mire terjed ki a kérdés? Dolgozni is akarsz mellette?
3/5 A kérdező kommentje:
Igen, akarok egyetem mellett dolgozni is. De ha nem lehetséges, akkor sajnos tárgytalan az egyetem (1 évet halasztok).
2020. jún. 13. 13:13
4/5 anonim válasza:
2es vagyok, tegnap nem volt időm bővebben válaszolni.
Alapvetően az jelentkezhet a programba, aki 25 év alatti álláskereső, se nem tanul, se nem dolgozik. Javaslom, hogy menj be az illetékes járási hivatalba és kérdezd meg, hogy jelenthet e problémát, ha a regisztráció után felvesznek egyetemre. Hasonló programban ez kizáró ok volt, de lehet, hogy itt nem vagy már módosítottak rajta.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!
Rá fogok kérdezni, és remélem engedélyezik. (Elvégre vannak egyetemisták, akik a munka mellett dolgoznak)
2020. jún. 13. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!