Mennyi (reálisan) félrerakott pénzzel lennétek elégedettek miután kifizetitek a lakhatást, kaját, szórakozást, stb. havonta?
Figyelt kérdés
Példaként ha mondjuk X ember keres 300 ezret de saját lakásban él és kb. 150-200 ezret él fel életvitelszerűen amiben benne van minden akkor 100 ezret rak félre havonta.
Nektek mi lenne az optimális? Kérlek valós számokat írjatok, nyilván mindenki milliókat szeretne félretenni, de a realitás talaján maradjunk!
2020. jún. 12. 19:13
1/21 anonim válasza:
Havi 150 nekem jó. Élni is akarok, nem csak kuporgatni.
2/21 anonim válasza:
Wow saját lakás.
Az a ember már gazdag vmilyen szinten, mostanában egy putrit nem kapni 20 millió forint alatt.
3/21 A kérdező kommentje:
Illetve annyit kimaradt, hogy a kívánt havi félretett pénzhez mennyi nettó fizetésre lenne szükség? Nyilván van aki havi 80 ezerből is elél saját lakásban meg aki havi több százezret költ megélhetésre ha albérletben lakik és nagyobbak az igényei.
2020. jún. 12. 19:21
4/21 anonim válasza:
Nekem nettó 250 ezer megtakarítás elég lenne havonta.
Fizu pedig 400 ezer.
5/21 anonim válasza:
Ha a reszvenyeket beleszamolom most olyan 400 a havi, olyan 700-800 a celom hosszu tavon. Persze ez a havi kiadasaim mellett. Fogalmam nincs mire koltenek el ennyi penzt, mar a mostanit se koltom el, de tudjatok hogy van... Minel tobbet keresel annal tobb kell
6/21 anonim válasza:
Hát ez nehéz kérdés, ha nem a mostani lakásban kellene gondolkozni, hanem meglenne a tervezett ház mindennel együtt, akkor azt mondom, havi 3-400.000 megtakarítás a kényelmes élet mellett már jó lenne. Ennyivel elégedett lennék hosszú távon is. Most elég távolinak tűnik, de ha nem dől romba az életem (de valószínűleg fog), akkor ez egy reális cél lehet.
7/21 anonim válasza:
nettó 300 kényelmes napi max 6 órás meló. (ha megvan a saját ház, jó autó)
8/21 anonim válasza:
Miért ne lenne reális havi millió feletti megtakarítás?
9/21 anonim válasza:
Én nettó 250ezret keresek, párom nettó 200ezret, saját garzonba lakunk, 15ezer a rezsi havonta, ebbe benne van a tv/net minden. Én kb. 100-150ezret rakok félre, jó lenne 200ezret, de így sem panaszkodom
10/21 anonim válasza:
Egymillió feletti fizetés is messze van a realitástól.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!