Mit csinál egy banki backend programozó?
Egy back-end programozó játékokat, szoftvereket, programokat vagy egy weblap működését hegesztését csinálja.
nem tudom mi a rák az a beágyazott C programozó, de ha úgy érted, hogy C nyelvet használ a munkája alatt akkor igen jól keres. Ide tartozik még C++ , C#, PHP, JAVA stb
beágyazott C programozó:
beágyazott rendszereket programoz, többnyire C++ nyelven.
Nagyvállalati jellemzően JAVA alapú alkalmazásokat fejlesztenek.
Jellemzően a fizetési lista tetején van. 1.3-1.6bruttó referenciától függően egy top ember. Igen, jóval több pénz van benne.
Köszi a válaszokat! Én villamosmérnöki szakon végeztem (BSc), de szakgyak-szakdoga után elkezdett jobban érdekelni a szoftveres vonal, beleértve a banki dolgokat is, voltam is állásinterjún.
Az ágazatomban is inkább a szoftver dominált, bár nyílván a hardverközeli nyelvek (C/asm/FPGA/PLC). Hardvertervezésben elég kevés tapasztalatom van, de amúgy azt is szívesen csinálnám.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!