Barber shopban hogyan van a kereset? Fix bér, százalék, esetleg nekem kell bérelnem a széket?
Figyelt kérdés
Gondolkodom hogy megtanulom a barber mesterséget. Jó kezem van, művész beállítottságú srác vagyok. Az anyagiak a kérdések.
1. Fix a bér
2. Ügyfelek után kapok százalékot
3. Székpénzt kell fizetnem és enyém az egész jövedelem
Nem tudom melyik változat amit alkalmaznak manapság. Ismerősi körben össze-vissza beszélnek, a szomszéd Józsinak a kutyája mondta ezt meg azt a módot. Voltam bent szalonokban, ott nem mondtak semmit. Csak azt, hogy majd ha jönnél és kiválasztunk majd megbeszéljük. Erre így nem tanulnék ki egy szakmát. Ha minimálbért kapnék vagy nekem kéne előre letennem minden hónapban székpénzt akkor el se fogok tudni indulni.
Köszönöm a segíségeteket előre is!
2020. jún. 10. 14:46
1/2 anonim válasza:
Ismerősöméknél székpénz van, kifizeted a fix helyed árát, azon felül azt csinálsz, amit akarsz. De nyílván van olyan szalon, ahol a tulaj szedi a pénzt és abból kapsz százalékot. A fix bér szerintem ebben a szektorban nem igazán játszik. Miért fizessenek ki mondjuk 200k-t, ha 5 vendéged volt egy hónapban? A másik két forma forgalomfüggő, így szerintem ezek a leggyakoribbak.
2/2 anonim válasza:
Rokonom barber shopban dolgozik, ott százalék van. A legtöbb üzletben/barber shopban így működik, de hallottam olyan helyről is ahol a székért kell fizetni, illetve olyanról is ahol fix összeget kell leadni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!