Mérnökök 40 százalék bértámogatást kapnak. A programozó mérnöknek számít?
2020. ápr. 7. 15:47
1/15 anonim válasza:
Ha mérnökinformatikus diplomája van, akkor igen. Ha OKJ-s programozó, akkor nem.
2/15 anonim válasza:
Bocsánat, hogy idetrollkodok, de ez azt jelenti, hogy több lesz a nettó, vagy a munkáltatónak kell kevesebbet befizetnie?
4/15 anonim válasza:
Én úgy értelmeztem, hogy ez csak az olyan cégek mérnökeire vonatkozik, akik k+f szektorban dolgoznak.
5/15 anonim válasza:
Milyen mérnökök? Milyen munkahelyen? Milyen munkakörben?
6/15 anonim válasza:
Az a felmondatot ne felejtsuk el, hogy egy bizonyos plafonig csak, gyanithatoan kb netto 350k felett mar nem.
7/15 anonim válasza:
Nem tudni még a pontos részleteket. Én is úgy értelmeztem, hogy csak a K+F területen dolgozókra vonatkozik.
8/15 A kérdező kommentje:
Megint az lesz, hogy valami sunyi proletár kiskapun kibújva egyedül a nyuggerek lesznek támogatva, a dolgozó és sokat kereső emberek, akik emiatt sokat fizetnek be az államkasszába, nen.
2020. ápr. 7. 19:43
9/15 anonim válasza:
Remelem, hogy az IT-sok is. Legalább a FEOR 2141
10/15 anonim válasza:
Plafon? Akkor aki jo es megfizetik, az a támogatási idöszakban kevesebbet kaphat, mint aki nem annyira jo, ezert kevesebb a fizuja, de msjd igy felette ledz a joknak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!