Milyen munkahelyek vannak, amik lehetővé teszik a tanulást munkaidőben?
24 órából majdnem 8-at suliban vagyok, 8-at munkában vagyok, 8-at alszom. Nagyjából ez a felosztás. Dolgoznom muszáj, hogy megéljek valamiből, de ha nem tanulok még suli után akkor kibukok a sulimból, ami igazán kemény hely, rengeteget kell ott tanulnom. Az egyetlen megoldás az lenne, ha munkaidő alatt is tudnék tanulni, így a pénz is meglenne és az anyaggal is haladnék.
Az éjjeli őr a hullaházban c. filmben láttam, hogy a főszereplő srác biztonsági őrként zavartalanul tudott tanulni, mert csak úgymond vigyáznia kellett a helyre. Jómagam is végezhettem egyszer hasonló éjjeliőri munkát, ahol szintén gond nélkül lehetett tanulni, de sajnos kevés ilyen vagyonőri állást találni.
Milyen hasonló állásokról tudtok, ahol munkaidőben is lehet gond nélkül tanulni?
Eddig is tiszta és világos volt.
Nem tudom mit tanulsz, de sokkal inkább érdemes lenne szakmai területen elhelyezkedni, ha ez lehetséges és releváns tapasztalatot gyűjteni és pár évet rááldozni erre, a nagyobb szakmai siker érdekében. Még ha elsőre elég megterhelőnek és időrablónak is tűnik. Vagy el kell menni diákként a mekibe és annyit dolgozni, amennyi belefér a időbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!