Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Vámos illetve Navos csak az...

Vámos illetve Navos csak az lehet akinek "jó kapcsolatai"(rokonai) vannak megfelelö helyen?

Figyelt kérdés

2020. jún. 3. 14:19
A kérdező szavazást indított:
Igaz,mindkettö családban marad
Nem igaz,nem kellenek rokonok
Egyéb
10 szavazat
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
75%
Folyamatosan van felvétel a nav-hoz, nem kell csókosnak lenni hozzá. Nem mondom, hogy nem könnyebb úgy, de nem feltétel.
2020. jún. 3. 14:49
 2/18 A kérdező kommentje:
Érdekes nekem azt mondják ismeröseim hogy nagyon nehéz oda bekerülni,illetve hogy a bentlévők nyomják be a családtagjaikat,rokonaikat.
2020. jún. 3. 14:57
 3/18 anonim ***** válasza:
32%
Nem azt mondtam, hogy könnyű bekerülni, de van felvétel. És az természetes, hogy az ott dolgozók nyomják a rokonaikat, ez elég sok munkahelyen így van, nem csak a navnál.
2020. jún. 3. 15:04
 4/18 A kérdező kommentje:
Állítólag a felvétel formaság(állam elöirja),már elöre elvan döntve hogy kit vesznek fel.
2020. jún. 3. 15:07
 5/18 anonim ***** válasza:
32%
Mint milliónyi másik magyar munkahelyen szintén :D
2020. jún. 3. 15:43
 6/18 A kérdező kommentje:

Nem ugyanaz a kategória...

Versenyszférába belehet kerülni csókosok nélkül is.

2020. jún. 3. 15:46
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Államiba is. Párom bátyja 3 hónappal ezelőtt felvételizett a navhoz, meghirdetett állásra, amint teljesítette az egyéb követelményeket (nem lehetett tovább egyéni vállalkozó), fel is vették. Csókos nélkül. Én nem állítom, hogy könnyű, de itt az élő példa, hogy nem lehetetlen.
2020. jún. 3. 15:50
 8/18 A kérdező kommentje:

Igen?

Jó ilyet olvasni, hogy be tudott kerülni önerőből, eddigiekben mindig azt hallottam hogy lehetetlen

2020. jún. 3. 15:53
 9/18 anonim ***** válasza:
100%
Annyira nem értek a nav működéséhez, de gondolom azért az sem mindegy, hogy melyik kirendeltségre meg milyen munkakörbe.
2020. jún. 3. 15:57
 10/18 anonim ***** válasza:
100%
Egyik ismerősöm felesége 5 éve próbál bekerülni, és most vették fel. Amúgy hátszél nélkül baromi nehéz. Ott is sokszor van leépítés vagy átszervezés, de ha ügyesen helyezkedik az ember, akkor nyugdíjig kitart. Azt viszont sokan nem tudják, hogy aki a NAV-nál dolgozik nem lehet se mellékállása, se egyéni vállakozása, se hétvégi munkája semmi, csak NAV-os bevétele lehet. (Azt nem tudom, hogy lakáskiadással mi a helyzet. Tavaly ment nyugdíjba egy NAV-os barátnőm ő mondta ezeket).
2020. jún. 3. 16:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!