Mitévő legyek ebben a helyzetben?
10-es!
8-as vagyok. Credit analyst (ha jól emlékszem a pontos pozira) és AP accountant, de amerikai multiknál. Nyilván nem kisebb cégekre gondoltam, hanem külföldi multikra.
Én is külföldi multinál dolgozom az a vicces :D
Köszi, nem tudtam, hogy Credit Analysten és AP-n ilyen jól fizetnek. Azt hittem, ott kb nettó 300 a max. Ciki, mert én GL-en vagyok, ami komolyabb pozi, mint egy AP :D
Nem vagy vidéki parasztlányka, egyszerűen a környékeden nincsenek olyan cégek, amik ilyen pozíciókat kínálnának.
Ezek az esetek nagyrészében Shared Service Centerekben vannak, amik inkább Budapesten és néhány vidéki nagyvárosban koncentrálódnak (Debrecen, Székesfehérvár, Szeged elsősorban). AP = Accounts Payables (szállítói tartozások könyvelése tartozik ide), AR = Accounts Receivables (vevői tartozások könyvelése), a GL = General Ledger (főkönyvi szintű könyvelés, összefogja az AR/AP-t is, illetve minden olyan számviteli eseményt is a GL-esek könyvelnek amik nem szállítói/vevői oldallal kapcsolatosak).
Credit Analyst pedig inkább a kintlévőség kezeléssel foglalkozik, nem feltétlenül behajtó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!