Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit értél el 25 éves korodra?

Mit értél el 25 éves korodra?

Figyelt kérdés

Ma lettem 25 éves, és érdekelne hogy ti, mit értetek el addigra.

Mivel foglalkoztok, mennyit kerestek, mennyit tudtok félrerakni, esetleg párkapcsolat, minden ami érdekes lehet. :)

Csak néha elgondolkozom, hogy picit le vagy maradva. Nincs semmim, csak félretett pénzem, meg egy jó fizetésem.

Informatikus vagyok, és 3 év tapasztalattal 550 ezret keresek, amiből 300 ezret simán el tudok tenni, és van egy két éves párkapcsolatom.

2020. jún. 2. 12:05
1 2 3 4
 31/38 anonim ***** válasza:
27%
Hajitsd már ki azt a szifont, vagy tanulj meg írni vele!
2020. jún. 3. 16:38
 32/38 anonim ***** válasza:
25%
Miért, tán már ez is idegesít, nem csak az, hogy más sikeresebb és többet elért bálás önerőből? Ciki :)
2020. jún. 3. 18:06
 33/38 anonim ***** válasza:

30.

Ahogy írsz, elég nehéz elhinni, hogy letetted a középiskolát, nemhogy még diploma.

És még azt mondják a diplomások mennyire nagyértékű emberek.

2020. jún. 3. 18:09
 34/38 anonim ***** válasza:
14%
Aki felrepötyög telefonon, annak nem lehet diplomája mi? Ühüm, de azért a vesszőhasználatot nem tudtad megtanulni, csak a pofázni a vakvilágba :) szerintem ne erőlködj tovább, így is szánalmas már nézni, hogy így leégeted magad
2020. jún. 3. 18:14
 35/38 anonim ***** válasza:
31%

Nem barátom, az allja stílusod miatt nézem ki belőled max a 8 általánost.

Vagy valami büfészakon végeztél, amit anyuci fizetett.

Naaagyon menő vagy anyuci cicijén lógva büfészakozni xd menjél tegyél le még pár diplomát és irány a meki XD

2020. jún. 3. 18:20
 36/38 anonim ***** válasza:
78%
Mint írtam, az egyik legnehezebb szakon végeztem, a btk-hoz közé sincs, mint ahogy neked sincs az értelmes vitakultúrához. Mint egy sértődött ovis :) Ha képtelen van pár betű elírása miatti értelmezni a szöveget, azért ez sokat elmond rólad, nem a víz a h.lye, mert a kacsa nem tud úszni. De az is jellemző az itt írogató lúzerek te, mikor a témában befuccsoltak, S másba már nem tud belekötni, akkor jön a helyesírás. Csak te még ezt is úgy fröcsögöd, hogy hemzseg a hibáról a firkálmányod és írod annak, akinek egy hibája sem volt :) szerintem írogasd anyucinak az ikszdéket, hátha akkor nem fog utálni és nem kell hitelt felvennék ahhoz, hogy hozzánk sikeres emberékéhez hasonló életet tudj élni
2020. jún. 3. 18:28
 37/38 anonim ***** válasza:
44%

"hozzánk sikeres emberkékhez" És még fasiszta is, nemcsak ostoba...

Azt hittem a diplomás emberek példaértékűek és magasabb az IQ-juk annál, minthogy a gyakorin vitatkozzanak, de tévedni tudni kell.

Te nem sikeres vagy, hanem szánalmas, ha egész nap a gyakori felett ülsz és azonnal kommentelsz, ha valami sérti a pici kis egódat. Erre vagy büszke? Azért válaszolsz azonnal, mert üres az életed és nincs jobb dolgod. A szóhasználatod, a fogalmazásod, a hozzáállásod borzasztó és jó példa arra, hogy papírt bárki tud szerezni.

Szánalmas, hogy értesz egy szakmához, amiből papírod van és felsőbbrendűnek gondolod magad mindenkinél, amikor ugyanolyan allja vagy, mint más. Gratulálok a papírokhoz. Erkölcsöt nem ad, az biztos. Diploma..persze..látjátok, ilyen egy diplomás. Viszlát.

XD

2020. jún. 3. 18:46
 38/38 anonim ***** válasza:
50%
Észrevetted, hogy te is egyből visszakommentelsz? :D sőt, míg én nem, addig te napközben is ontottad ide a kommenteket. Na ilyen az öngól :) szerintem ne erőlködj tovább, mindenki levágta már, hogy se életed, se jó munkád, se saját lakásod, se diplomád és sérti az egód, hogy másnak mindez megvan/megvolt már 25 évesen is :)
2020. jún. 3. 18:50
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!