Mit értél el 25 éves korodra?
Ma lettem 25 éves, és érdekelne hogy ti, mit értetek el addigra.
Mivel foglalkoztok, mennyit kerestek, mennyit tudtok félrerakni, esetleg párkapcsolat, minden ami érdekes lehet. :)
Csak néha elgondolkozom, hogy picit le vagy maradva. Nincs semmim, csak félretett pénzem, meg egy jó fizetésem.
Informatikus vagyok, és 3 év tapasztalattal 550 ezret keresek, amiből 300 ezret simán el tudok tenni, és van egy két éves párkapcsolatom.
30.
Ahogy írsz, elég nehéz elhinni, hogy letetted a középiskolát, nemhogy még diploma.
És még azt mondják a diplomások mennyire nagyértékű emberek.
Nem barátom, az allja stílusod miatt nézem ki belőled max a 8 általánost.
Vagy valami büfészakon végeztél, amit anyuci fizetett.
Naaagyon menő vagy anyuci cicijén lógva büfészakozni xd menjél tegyél le még pár diplomát és irány a meki XD
"hozzánk sikeres emberkékhez" És még fasiszta is, nemcsak ostoba...
Azt hittem a diplomás emberek példaértékűek és magasabb az IQ-juk annál, minthogy a gyakorin vitatkozzanak, de tévedni tudni kell.
Te nem sikeres vagy, hanem szánalmas, ha egész nap a gyakori felett ülsz és azonnal kommentelsz, ha valami sérti a pici kis egódat. Erre vagy büszke? Azért válaszolsz azonnal, mert üres az életed és nincs jobb dolgod. A szóhasználatod, a fogalmazásod, a hozzáállásod borzasztó és jó példa arra, hogy papírt bárki tud szerezni.
Szánalmas, hogy értesz egy szakmához, amiből papírod van és felsőbbrendűnek gondolod magad mindenkinél, amikor ugyanolyan allja vagy, mint más. Gratulálok a papírokhoz. Erkölcsöt nem ad, az biztos. Diploma..persze..látjátok, ilyen egy diplomás. Viszlát.
XD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!