Különköltöztem, elvégeztem az egyetemet, azóta folyamatosan dolgozom. Egyre jobbnak mondható így a szakmai tapasztalatom, de még van hová fejlődni.
Idén házasodtam. Közöskasszán vagyunk, így együtt szépen teszünk félre, év végére meglesz a közös ingatlan önerője is. Na jó, most is meg lenne, de szeretnénk nagyobb %-ot beletenni, hogy kevesebb legyen a hitel.
Álmaim top 5 nyaralásából 2 sikerült, ebből egy nászút volt. A többire meg van időm.
Környezetemhez képest nem vagyok se lemaradva, sem előrébb. Idegenekhez képest meg ki tudja.
2020. jún. 2. 15:45
12/38 anonim válasza:
2 diploma, jó állás, számomra jó fizetés, párkapcsolat.. Szülők segítségével saját garzonlakas. Az 5 éves tervben benne van egy családi ház vásárlás, esküvő és gyerekek. De ehhez még gyujtogetunk, mert mi hitelt nem veszünk fel
2020. jún. 2. 15:50
13/38 anonim válasza:
Diploma is szulok segitsegevel?
2020. jún. 2. 16:55
14/38 anonim válasza:
Bocsi, de a szuloi tamogatas (anyagi es nem lakhatasi), meg az otthonrol kapok 50 ezret(mas annyit fizet a szuleinek) azt nem TE erted el.
2020. jún. 2. 16:59
15/38 anonim válasza:
Gondold ezt, ha ettől jobban érzed magad :) gondolom a hitel az oké, de ha azt a pénzt a szülő adja kölcsön, akkor az már nem oké. Puffogj csak, nekem oszt mindegy
2020. jún. 2. 17:10
16/38 anonim válasza:
Megnézem, hány ember adja vissza a szüleinek a kölcsönt...
2020. jún. 2. 17:34
17/38 anonim válasza:
Normális családban ez alap, hogy a szülő segíti a gyerekét mindenben. Sajnálom, hogy neked nincs rendes családod és dolgos szüleid.
2020. jún. 2. 18:09
18/38 anonim válasza:
16.
Akkor adod vissza, amikor majd ő lesz 80-90 éves, beteg, és ő szorul támogatásra. (Akár anyagira, akár fizikaira, akármilyenre.)
2020. jún. 2. 18:11
19/38 anonim válasza:
"Sajnálom, hogy neked nincs rendes családod és dolgos szüleid."
Én is sajnálom, de nem születhet mindenki tökéletes csalátba. Nekem alkoholista apa jutott, meg idegbeteg anya. Mindenért magamnak kellett megküzdenem.
Csak arra írtam válaszul, hogy szerinted aki hitelből vesz lakást, az ugyanúgy nem dolgozott meg érte, mint aki a szüleitől kapta. Lóphaszt nem. Aki hitelt vesz fel, az kamatostul fizeti vissza. Míg neked a családi támogatás vissza nem fizetése tök természetes.
Szerencsés vagy. De ettől még nem te érted el. Csak a se.g.ged alá rakták.
2020. jún. 2. 19:17
20/38 anonim válasza:
Gondolj, amit akarsz :) a korcs vilagnezeteddel nem tudok azonosulni, nekem nem jutott az irigység ből és kicsinyességből. Mellesleg teljes mértékben visszafizettük azt a pár milliót, amivel beleszálltak a lakásunkban, a 90,%-t ki fizettük amúgy is. Hitelt soha nem vennék fel, vegyen fel az, aki ostoba és rászorul, ha ettől érzi magát Jánosnak, hogy ő kamatostul fizeti vissza. Csak tessék. Én előbb megdolgozom vmiért, aztán veszem meg, nem pedig fordítva. A 2 diplomát sem a szüleim szerezték meg helyettem, az egyik legnehezebb szakon tanultam, S nem ők lettek vezetők helyettem ;) szóval inkább dolgozz meg vmiért a puffogás helyett pubiba
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!