Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Borsod megyében ugyan mit...

Borsod megyében ugyan mit csinálhatnék?

Figyelt kérdés
A helyzet az, hogy egyetemet végzek levelező képzésen, még hátra van másfél év, közgazdász leszek. Van angol és német nyelvvizsgám(gazdasági) 2 év kereskedelem és 2 év vendéglátás tapasztalatom. Jelenleg is egy boltban vagyok eladó, de főleg most a helyzet miatt korlátozott óraszámban dolgozunk, a fizetés éppenhogy a megélhetésre elég. Próbáltam eddig is más munkát keresni, de soha nem jeleznek vissza. Ötletek, hogy mit csinálhatnék esetleg? Az összes álláskereső oldalt végig néztem már, és jelentkeztem mindenhová is.

2020. jún. 1. 22:09
 1/4 A kérdező kommentje:
Az kimaradt, hogy 23 éves vagyok, volt hogy behívtak interjúra de túl fiatalnak találtak :D
2020. jún. 1. 22:11
 2/4 anonim ***** válasza:
67%

Lehet, hogy rossz az önéletrajzod. Képzeld azt, hogy te egy termék vagy aminek a reklámfüzete az önéletrajzod.

Elég meggyőző a kínált termék a vevőnek ? Gyorsan megtalálja a termék legjobb tulajdonságait a reklámanyagban ? Te megvennéd a terméket ?

2020. jún. 1. 22:43
 3/4 anonim ***** válasza:
22%
Rossz helyen keresel. Legalább Debrecenig el kéne menni, hogy értelmes munkát kapj.
2020. jún. 2. 06:38
 4/4 A kérdező kommentje:
Költözés jeleneg nem opció, lenne helyem külföldön is, de most itt kellene kihozni a maximumot.
2020. jún. 2. 10:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!