Miskolcon milyenek a fizetések?
Én nem elsősorban a fizetésekben látom a problémát, mert multi cégnél csop vezetőm 600 ezer bruttót keres, míg Pesten multi céghez ugyanilyen csop vezetői állásra nekem 500 ezer bruttót kínáltak.
Biztos vagyok benne, hogy szakmája válogatja.
De a gond az, hogy én a szakmámba már február óta nem tudtam pályázni, nem hirdetnek. Már beküldtem hirdetés nélkül is cégekhez az önéletrajzom, de Miskolcról február óta, sőt január 14-én volt az utolsó interjúm.
Nincs lehetőség. Miskolcon lehetnék eladó, árufeltöltő vagy operátor, ez minden.
Azért ennyire nem rossz a helyzet mint ahogy néhány kommentelő ezt így beállítja.
Írom ezt Miskolcról.
Végzettség függő azt mondanám.
Ha IT -ban szeretnél elhelyezkedni akkor van azért nagyjából 5-6 cég aki jól fizet bruttó 500-800 sávban.
Ha autóipar érdekel és műszaki vagy gazdasági diplomád van akkor a Bosch, és Joyson is kifejezetten jól fizet és jók a korulmenyek.
Szerintem igazából aki képzett ! piaci munkát végez annak Kelet-Magyarországon csak Debrecenben vannak jobb lehetőségei.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!