Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miért vannak ilyen alacsony...

Miért vannak ilyen alacsony fizetések?

Figyelt kérdés
Nettó 250 ezernél Pesten semmivel sem kapok többet és hiába tanulnék újabb szakmákat ha már ott kezdődik a neheze hogy jól fizető munkákra nem nagyon vesznek fel az utcáról jött embereket úgymond. Pesten egy albèrlet kerül alsóhangon 200 ezerbe hát még egy saját lakás. Sajnos így meg nehéz elköltözni lassan 30 évesen és nem tudom mi erre a megoldás vállalkozni meg tőke nélkül lehetetlen.
2020. febr. 20. 08:24
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
60%
Jól fizető munkára is vesznek fel ismeretlen embereket, csak rossz pályán vagy. 250 a kezdő bére kb. mindenkinek az IT-n belül. Rengetegen mondják azt, hogy nem lehet mindenki programozó, ami igaz is, de azért nem ez az egyetlen beosztás ezen a területen. Számtalan van, és aki nem találja meg benne a magáét, az 15 éven belül éhenhal.
2020. febr. 20. 08:28
 2/25 A kérdező kommentje:
Én nem IT területen vagyok és nem is szeretnék.
2020. febr. 20. 08:33
 3/25 anonim ***** válasza:
64%
1-es: tehát az ország 90-akárhány százaléka 15 éven belül éhen fog halni? :D
2020. febr. 20. 08:34
 4/25 anonim ***** válasza:
38%

"vállalkozni meg tőke nélkül lehetetlen"

Ez nem így van, de tény, hogy tőke nélkül csak a tudásalapú vagy szolgáltatásalapú vállalkozást lehet elkezdeni, azok közül is olyat, aminek minimális a költsége.

2020. febr. 20. 09:11
 5/25 anonim ***** válasza:
57%

“Pesten egy albèrlet kerül alsóhangon 200 ezerbe”

Hát, hogyne! :D

Ennyi ésszel én a 250et is sokallom, neked!

“ jól fizető munkákra nem nagyon vesznek fel az utcáról jött embereket úgymond.”

Úgymond? Hogymond?

Tudod ilyen helyekhez kell valamiféle szakmai tudás, úgymond.

2020. febr. 20. 09:14
 6/25 anonim ***** válasza:
27%
Sokba kerül az albi de azért nem ennyire, netto 250 ezerből simán meg lehet indulni (ha van egy kisebb megtakarításod a kaucióra), a többi csak kifogás.
2020. febr. 20. 09:20
 7/25 A kérdező kommentje:
Akkor nézzetek már körül. Pesten 200 alatt csak lepukkadt albérletet kap az ember aztán még saját lakásra is gyűjteni. Jól fizető munkákat amiből lehet spórolni is félrerakni lakásra vagy bármire az olyan nettó 600 ezertől kezdődik. Nettó 600 ezres havi fizetésű állások meg alig vannak meghírdetve ha van mégis akkor meg oda rengetek a jelentkező és kb akkor az esélye hogy pl. engem vennének fel mint lottó ötösön eltalálni a 4 találatot. Petsze most jönnek azok a válaszok hogy 600 ezer meg nagy igény meg stb. de ha Pesten egy panel kerül 30 millióba akkor téglalakásról ne is beszéljünk minimum 50 millió kell egy lakáshoz.
2020. febr. 20. 09:29
 8/25 anonim ***** válasza:
100%
Ne csak a belvárosban nézzél albit. 15,17,18,19,20,21,22 stb külső kerületekben biztos, hogy találsz 150 alatt is, de szerintem még 100 alatt is. Nem puccos? És akkor mi van? Olcsó, tudsz gyűjteni mellette.
2020. febr. 20. 10:18
 9/25 anonim ***** válasza:
91%

"Nettó 600 ezres havi fizetésű állások meg alig vannak meghírdetve ha van mégis akkor meg oda rengetek a jelentkező"

Azért fizetnek annyit, mert nagyon kevés az alkalmas jelentkező... Nem áll sorba senki.

2020. febr. 20. 10:20
 10/25 A kérdező kommentje:
Hát akkor meg akkora az elvárás hogy kb. lehetetlen azt teljesíteni. A lényeg az hogy alkalmazotti munkával az ember nem tud úgy meggazdagodni hogy jusson egy önálló életre és ne kelljen nélkülözni.
2020. febr. 20. 10:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!