Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Miskolc munkalehetőségek?

Miskolc munkalehetőségek?

Figyelt kérdés

Érettségim, B kategóriás jogositványom van. Pályakezdőként nézelődtem miskolci állásokat, de igazából a 12 órás operátori munkákon kívül semmit se találtam ahova felvennének. És ezek a munkák se fizetnek olyan szinten hogy kényelmesen megéljek pl egy albérletben. Míg budapesti ismerőseim nagyrésze talál úgy mond értelmes munkákat ahol nem egy gyárba kell állni egész nap.

Őszintén szólva szeretnék innen elköltözni, de tényleg csak ennyi lehetőség van ebben a borsodi régióban?

22/F

2020. márc. 5. 20:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
83%
Ennyivel Budapesten is csak gyárban melóznál, esetleg portásként vagy raktárosként...
2020. márc. 5. 21:00
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Mihez értesz?
2020. márc. 5. 21:05
 3/12 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj meg, de egy érettségin és jogsin kívül mid van? Mihez értessz? Nyelvek?

Ennyivel Pesten sem találsz semmi értelmes munkát, sőt még sokkal rosszabb mert egy boschos sori fizetésből százszor jobban lehet itt Miskolcon boldogulni mint kb. ugyan annyiból 150-200 ezres albérletárak mellett.

2020. márc. 5. 21:46
 4/12 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Keress olyan állást, ahol autót kell vezetni cégen belül, mint ennél az állásnál. Aztán az autóvezetés mellett lesz gyakorlatod a raktározásból.

Igaz, itt említik a kistehert.

[link]

Írd be a keresőbe, hogy jogosítvány, Miskolc vagy csak érettségis állásokra keress rá!

Azért nemcsak a meki és a 12 órás meló van, kell, hogy találj mást is!

2020. márc. 5. 22:43
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy pályakezdő. Pályakezdő az az ember akinek van valami végzettsége. Az érettségi az nem az. Nyomás vissza az iskolapadba tanulni valami szakmát és akkor máris nem csak az operátori munkák lesznek képben.
2020. márc. 5. 22:52
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Miért nem tanulsz ki valamit? Az első 2 szakma ingyenes.

Nekem van szakmám, 5 év tapasztalatom benne, jogosítványom, így mobilis vagyok, nézelődök Barcikától, Miskolcon át Tiszaújvárosig, de semmit nem találok.

Én biztos, hogy tanulni fogok, akár nyelvet, akár a rokon szakmákban tovább, de én már 32 vagyok, nekem már kell előtte egy biztos fizu.

Nekem lenne lehetőségem a szakmámban Budapesten, rengeteg nagy nevű cég hirdet állást, de a budapesti albérletárak mellett nem érdemes költözni. Reálisan nézve kereshetnék nettó 300-350 ezret, ebből 150 ezer tuti elmenne az albira. Borsodban gyárakban is meg lehet keresni a netto 200 ezret. Ott lennék ahol a part szakad.

Tanulj amig fiatal vagy.

2020. márc. 6. 08:21
 7/12 anonim ***** válasza:
2020. márc. 6. 08:26
 8/12 anonim ***** válasza:
100%

#1: elnézést, de nemcsak gyárba mehet...Futárként nem hiszem, hogy diploma kéne. Miskolcon is biztos van kiszállítócég, pizzázó, csak kell valahova futár.

(Esetleg postai kocsivezető? Már ha nem kell hozzá más.)

2020. márc. 6. 16:08
 9/12 anonim válasza:
100%
Tapasztalat nélkül kuka vagy, max sofőrködés ESETLEG!
2020. márc. 6. 23:18
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

4. vok:

6#: szerintem 32 évesen simán bérelhetnél egy szobát, akár egy kertesházban, kevesebbe kerülne. Kertesházat is adnak ki szobánként, mindjárt olcsóbb lenne. Szerintem, ha nem tart semmi Miskolcon, akkor inkább menj!

2020. márc. 8. 20:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!