Beígért béremelésről nincs jogom írásos ajánlatot kérni a főnöktől?
Nem először játsszák el azt hogy emelést ígérnek de csak szóban, aztán semmi se lesz belőle és az ember még reklamálni se tud mert mi van a kezében semmi, csak a szóbeli akármi ami meg elszáll.
Ezért kérdésem: ha a cég béremelést ígér, nekem a dolgozónak nincs jogom ahhoz hogy ezt írásbeli „ajánlat“ formájában elkérjem a vezetőségtől?
Leírják hogy nekem XY-nak 2020. júl 1-től 15% emelés az alapbérben (csak példa).
Ehhez nekem nincs jogom hogy ezt elkérjem ?
És persze ha semmiképp nem adják oda még a papírt se, az már mindent elmond arról mennyire gondolták komolyan. Nyilván ugyanolyan kamu mint az összes eddigi.
Te kérdezted, hogy "Ezért kérdésem: ha a cég béremelést ígér, nekem a dolgozónak nincs jogom ahhoz hogy ezt írásbeli „ajánlat“ formájában elkérjem a vezetőségtől?"
Erre írtam, hogy lehet egy "ajánlatot" kérni, pl egy munkaszerződés módosítás formájában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!