Vannak itt mentőtisztek?
Sziasztok! Nagyon foglalkoztat ez a téma (1. kérdésem az oldalon fogalmam sincs melyik kategóriában lett volna a legjobb)
Még középiskolában tanulok egészségügyi szakon, de már elkezdtem ezen gondolkozni MENTŐTISZT LESZEK! Hát igen, de rengeteg kérdés merült fel bennem.
Ti mentőtisztek hogy jutottatok el ide?
Miből érettségiztetek? Milyen tanulók voltatok? Hogy ment a Mentőtiszti? Mennyire volt nehéz? Milyen benne dolgozni? Megbántátok-e?
Nagyon-nagyon megköszönném a válaszaitokat! És bármi ami eszetekbe jut fuzzétek hozzá, bármi ezzel kapcsolatban érdekel! KÖSZÖNÖM! ❤️
Köszönöm szépen :)
Viszont kívánom neked! :)
Én értem nincs is semmi baj a hozzászólásoddal, csak szerencsére senki sem egyforma, mert ha mindenki így állna hozzá nem lenne életmentés😊
ui. megmenteni egy életet már "milliomossá" tesz, hiszem hogy többet ér az, mint a pénz. (ha valaki ezzel nem ért egyet ne kössön belém légyszi, ez az én véleményem😌)
Hm csak abból nem adnak sok mindent a boltba hogy megmentettem valakit, engem millimossá csak a pénz tudna tenni, én ha már tanulnék 4-5 évet biztos valami olyat amiért majd rendes fizetést is kapok.
14-es nem nekem nem ér ugyanannyit pl egy balesetet okozó ittas hülyegyerek élete mint másé, biztos nem segítenék semmiképp főleg egy olyannak inkább belerúgnék egy utolsó hogy meghaljon.
Az egészségügyi középiskola adhat némi előnyt, akár a mentőápolói képzés elvégzése is, de nem olyan dolgok ezek, amiket utólag nem lehet megtanulni! Hidd el nem ezen fog múlni. A mentőtiszt szak nehéz, de ezt majd úgy is megtapasztalod ha oda kerülsz. Az egyik legfontosabb dolog, amit meg kell tanulnod hogy hinned kell önmagadban! Ne érdekeljen ha egy rosszul sikerült szimulációs feladat után esetleg a fél évfolyam hülyének néz! Az sem, hogyha valaki például fél évvel hamarabb végez, és máris mérföldkövekkel okosabbnak gondolja magát tőled! Az sem, hogy az oktató sz*rrá aláz a feladat után! Az ilyen dolgoknak le kell rólad peregni. Ne az ő véleményük alapján ítéld meg magad, mert esetleg volt egy két rosszul sikerült szituációd!
Egy a lényeg, hogy Te tudd önmagadban mire vagy képes, és hogy téged ebben senki az ég világon nem tántoríthat el! Tanulni kell, pontosítani a dolgokat, megjegyezni a hibákat! Fel kell állni és ki kell menni újra, és úja, egészen addig, amíg az oktatók azt nem mondják, hogy jó volt! A hallgatók nem számítanak, sem az irigylő tekintetek, sem a lekezelő nézések! Egy dolog fontos a Te tudásod, és az oktatók megítélése. Ha te ezt a dolgot egészségesen, racionálisan fog látni önmagadban az szerintem egy nagyon jó pont lesz majd a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!