Mikorra leszek felsővezető a közigazgatásban?
Kérdező hogy lehet ekkora az arcod? Vedd már észre magad. Amiatt, hogy 3 éves munkatapasztalattal huszonévesen vezető akarsz lenni. Egy kis szerénység, egy kis alázatosság? Gondolkodj már el magadról!
Ahhoz hogy valaki jó vezető legyen, ahhoz a képességeket biztosan nem az egyetemen tanulja meg. Hanem részben a való életben szerzett tapasztalatokból, részben pedig esetleg még ezzel foglalkozó könyvekből, tanfolyamokból, amiket saját maga indíttatásából tanul meg.
13.
De hát erről már volt szó, hogy a jó vezetőséget nem első sorban iskolapadban lehet tanulni.
"jogosan gondolkodik el az ember, hogy minek tanulta ezt"
Ezek szerint a kérdező álomvilágban él teljesen, sosem olvasott utána régebben sem hogy ezzel a szakmával mit lehet kezdeni, nem érdeklődött tőle idősebbektől akik ugyanezen a szakon végeztek hogy ők mit tudtak vele kezdeni, de még úgy általában sem nézett utána annak hogy működik a világ, hogy működik egy munkahely. A való életben, nem úgy ahogy iskolában tanulják.
Az is sokat elárul, hogy a diploma milyenségéről beszél, mint hogy ki jogász, ki közigazgatás-szervező, miközben olyan 30 éves kor felett már sehol nem nézik azt (csak néhány specifikus szakmában), hogy milyen diplomád van, sokkal inkább azt, hogy milyen munkatapasztalatokkal rendelkezel.
Vicces hogy arról egy szót sem írt a kérdező, hogy mennyire tartja a magát jó vezetőnek olyan értelemben, hogy mennyire ért az emberekhez, mennyire tud velük bánni, mennyire tudja őket motiválni, stb (amik egy jó vezető ismérvei)
A kérdező álomvilágban él. Ha már 3 éve a munka világában van, ezeknek a dolgoknak igazán maga is utána nézhetett volna, hogy ne gyakorikerdesek.hu-s válaszokból kelljen megtudnia a valóságot.
" nyáron lesz 3 éve, hogy itt dolgozom és semmi feljebb lépést nem tapasztaltam, ugyanúgy ügyintéző vagyok, mint amikor kezdtem. "
Valószínűleg a főnökök látják a képességeidet, és erre tartanak alkalmasnak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!