Kezdő szoftverfejlesztőknek most van esélyük az elhelyezkedésre?
Ez mind a bootcampek miatt van, amikor en voltam kezdő, 7 eve, es mar egyetem mellett dolgozni mentem, vallogatni is tudtam.
Remélem ez a bootcamp láz szépen véger ér, és normalizálódik a helyzet, főleg, hogy br 600-800 e ft os fizuért akarnak dolgozni. Szánalmas. Mert elvégeztek egy tanfolyamot, és hello worldben tudják a dolgokat. Meg nagyon erősek szoft szkillekben. Hagyjuk. Nálunk is vettek fel ilyeneket, de nincs jó tapasztalat.
Jó, de mit csináljak?
Vagy képezzem át magam (isnét) másra?
10:
Persze, hogy van igény diákokra, de ott sem azt jelenti a kezdő, hogy pár hónapja látott először programkódot. Mert sok laikus úgy képzeli el, hogy a kezdő az, aki még nem tud semmit, épp elkezdte tanulni. Hat nagyon nem.
Kérdező:
Ezidáig nem képezted át magadat másra, csak elvégeztél egy tanfolyamot. Még nagyon sok tanulás van előtted, ha ebből akarsz megélni.
Kezdem érezni az előítéletet.
Sokkal többet tanultam magamtól, mint amennyit a tanfolyam adott és a többi iskolámról, egyébről sincs egyelőre tudomásod.
Végülis nevezhetjük "néhány hónapnak" is, amióta tanulom a dolgot...
#11 te hazudsz. És büszke vagy rá. Te dolgod. De én dolgom, hogy tudodra adjam, téged nem a tapasztalat hiánya miatt nem vennélek fel, hanem a stílusod miatt. A héten 2 diákot vettünk fel, augusztusban újabb 6ot fogunk.
Nem téged remélem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!