Ha csak négy órát írhatok a jelenléti ívre akkor miért kell nyolc órát dolgoznom?
Figyelt kérdés
A vírus miatt csökkent a munkahelyem forgalma. Sok embert elküldtek, akik maradtak két hétig dolgoztak aztán két hétig fizetés nélküli szabadságon voltak. Április végén alá írt minden dolgozó egy papírt miszerint a munkáltató csak négy óra munkát tud biztosítani ezért az állam fizeti a hiányzó négy órának egy részét. Elnézést, ha hülyeségeket írok, nagy a káosz a munkahelyen és a fejemben is. Azóta nyolc órát dolgozunk, de csak négyet írhatunk be. Miért? Nagyon el vagyok keseredve. Szabályos ez? A főnökség semmit sem magyaráz meg. Sokan felmondtak az elmúlt két hétben. Én a korom miatt elég nehéz helyzetben vagyok.2020. máj. 21. 01:31
11/12 anonim válasza:
igazad van utolsó, de mit tud csinálnjon szerencsétlen, sajnos most kihazsnálják az elméletet, hogy örüljön az ember hogy egyáltalán van még munkája".
12/12 anonim válasza:
Lehet am ugy is jelenteni a szabalytalansagot hogy nevtelen marad a bejelento. A vizsgalodasra kijott emberek nem azzal kezdenek hogy Kiss Gezane bejelentesere vizsgalodunk.
Es emiatt nem lehet kirugni. Meglehet tamadni a munkaugyi birosagon, es sulyos milliokat lehet nyerni.
Persze mindjart jon valami okos, hogy akkor talalnak indokot a kiugasra. Azt bizonyitani is kell am. Ami egy eljarasban a ceget terheli. Ha pl sose figyelmeztettek irasban vagy szoban a munkavallalot hogy nem jol dolgozio, akkor nem lehet ervelni azzal hogy rosszul dolgozott. Csak azt lehet ok nelkul kirugni aki hagyja magat es meghunyaszkodik.
Olvassátok el mit jelent az alapos indok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!