Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mit lehet kezdeni bruttó...

Mit lehet kezdeni bruttó 160.000 ft-tal a megélhetés terén? Ennyi béreket kinek és minek kínálnak? Csak egy kitartott mehet el ennyiért, de az meg minek menne el

Figyelt kérdés

KInek és minek kínálnak bruttó 160.000 ft-ot bért? Az nettóban tán 100 vagy 110.000 ft. Az mire jó mire elég? Ha krisztusi halszaporító vagyok akkor tudok ennyiből megélni. Ennyiből lehetetlen megélni (főleg Pesten) tehát az ember egyszerűen nem engedheti meg magánka hogy ennyiért elmenjen.

Csak egy kitartott mehet el ennyiért aki nem abból él amit keres. Na de egy kitartott meg minek menne el bármennyiért is hiszen kitartott.

Szóval a kérdés? ki a célcsoport? Ki engedheti meg magának hogy manapság nettó szaros 100-ért melózzon napi 8, havi 160 órában?

(napi 2 óráért még oké lenne)

2020. máj. 20. 07:40
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Nyilván nem életszerű, csak felhívtam a figyelmet, hogy létezik 2 órás mellékállás. De hogy tenni kellene érte, az már megint egy másik dolog...
2020. máj. 20. 18:41
 12/18 anonim ***** válasza:
Most pont ennyit kinalnak a honvedsegnel😂😟a most allas nelkülieknek fényes lehetőséget kínált fel a honvedseg brutto 161ezerért lehetsz tartalékos katona.
2020. máj. 20. 18:47
 13/18 anonim ***** válasza:
pedig előfordulhat. sokszor érettségivel sem vesznek fel csak gyárba.. vagy ha piacképtelen a diplomád, de jó a nyelvtudásod..
2020. máj. 20. 18:56
 14/18 A kérdező kommentje:

"Most pont ennyit kinalnak a honvedsegnel😂😟a most allas nelkülieknek fényes lehetőséget kínált fel a honvedseg brutto 161ezerért lehetsz tartalékos katona."

És tudod mivel jár a tartalékos katonaság? mert én tudom.... nem ám azzal hogy felírnak aztán semmit se kell csinálni és jön a pénz.

2020. máj. 20. 19:15
 15/18 anonim ***** válasza:
100%
Na jó, de megint, senki nem tart fegyvert senki fejéhez, hogy tartalékos katonának álljon.
2020. máj. 21. 09:06
 16/18 A kérdező kommentje:

de nem is ez volt a kérdés.hanem az hogy a mai világban nettó 100-al mi a lótököt lehet csinálni mert én elképelni nem tudom.

és 2,5 ennyiből vagyok és azt se tudom hogy osszam a pénzt. és nincs hitel és nincs albi!

2020. máj. 21. 09:26
 17/18 anonim ***** válasza:
Van akinek elég ez is.
2020. máj. 21. 09:31
 18/18 anonim ***** válasza:
mint írtam kaja kijöhet ennyiből ha maradékon él az ember pár napig és a rezsin meg lehet spórolni. víz szennyvíz, szemét, egy kis áram a hűtőhöz kb ezek az eszenciális rezsiköltségek
2020. máj. 21. 09:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!