Mennyi volt a legnagyobb keresetetek diákmunkával egy nyár alatt, és mit dolgoztatok?
600 ezer forint.
3 hónap alatt, tehát havi 200 ezer forint.
Programozás, webfejlesztés.
Balaton 480 000. Vendéglátás, egész nyár. Megdolgoztam érte
Amúgy volt évközben jobb melóm, 1300as órabérben
Nem diákmunka volt, de diák koromban csináltam. Egyetemista koromban nyaranta Angliába repültem ki 2 hónapra mezőgazdasági idénymunkára. A fizetés úgy nézett ki, hogy heti 6 napon 12 órában kellett dolgozni. Az órabér 3000 ft volt (8,2 font), így lehetett keresni naponta kb. 36 ezer, egy héten kb. 200 ezer forintot. Kint voltam 8 hétig és kerestem 1,6 millió forintot. Ebből lejött a repjegy oda-vissza (60 ezer), kint a szállás a cég telephelyén (100 ezer, pontosabban heti 12 ezer), taxi (20 ezer), kint kaja két hónapra (80-100 ezer), balesetbiztosítás (30 ezer) szóval költségek 200-300 ezer körül összesen.
Na mindegy, 8 hét munkával kerestem 1,6 millió forintot, amiből a költségek után hazahoztam tisztán Magyarországra 1,3 milliót elkölteni. Utána majdnem teljesen abból éltem a következő tanévben jövő nyárig.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!