Szüleim nem engednek diákmunkára, hogyan keressek így pénzt?
De, sajnos kell, a diákszövetkezetben mondták.
Azért, mert "kicsi vagyok hozzá" "úgyse bírnám" "veszélyes" "amúgy sem kell nekem pénz" "élvezzem ki amíg nem kell dolgoznom, legyek itthon nyáron" :(
Engem sem engedtek a szüleim, rohadt mérges voltam rájuk emiatt, igaz, mindent meg tudtak adni, de a sikerélménytől megfosztottak. Már kamaszodnak a gyerekeim, de alig várják hogy mehessenek diákmunkára. Én ebben csak támogatom őket.
Próbálj keresni olyan munkát amihez nem kell a beleegyezésük. Én úgy tudom 16 betöltötten nem kell az aláírásuk. Ne hagyd magad, diákmelóból csak előnyöd származhat, próbáld meggyőzni őket. Sajnos nem értek egyet a szüleiddel hogy nem engedik meg hogy melózz. Észrevehetnék már hogy nem vagy már dedós.
Köszönöm a válaszokat!
A családom átlagosank számít, de ha szeretnék valamit venni/elmenni valahova/csinálni bármit is, arra nem adnak pénzt, de ha szerezni szeretnék, azt se engedik:(
Ez fura mert általában fordítva van. 16 évesen a srácok nyomják a számítógépet egész nap, a lányok meg buliznak. Úgy kell b,szogatni őket hogy csináljanak vmi értelmeset. Erre meg a te szüleid megtiltják hogy dolgozz?! :'D
Magyarázd meg nekik hogy ez a hasznodra válik. Legalább hazaadsz egy kis pénzt vagy lesz zsebpénzed. Egyébként meg mondd meg hogy nem tervezel feltétlenül minden egyes nyarat végigdolgozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!