Hogyan gazdagodjak meg?

"egyen annyi pénzem, hogy csettintésre is ki tudjam fizetni minden hátulütő nélkül"
De mit? Egy új telefont? Egy új autót? Egy új házat?

Meggazdagodás nem cél, hanem egy vágyálom.
50 millió forint vagyont összeszedni az már cél.
Kérdés, hogy számodra 50 milliós vagyonnal rendelkező ember gazdag e.
Nem tudod számszerűsíteni, nem tudsz húzni egy határt.. amire azt mondod elég.. nem kell több.. akkor nem fogod soha se elérni.
#11 Mindent.
#12 Bocsánat nem tudtam, hogy ennyire fontos egy határt húzni magam előtt. De most ha gyorsan átgondolom én 100 milliárdnál húznám meg a legfelső határt, hogy innen már nem kell több, 60 milliárdnál pedig azt, hogy ez már elég lesz, de nem bánom ha több.

előbb futottam bele ebbe, hátha érdekes másnak is:
www.youtube.com/watch?v=wkrOBPrzO1s

Én soha nem akartam meggazdagodni. De szerettem amit csinálok, igy nem tudom mennyire lehet gazdagnak nevezni azt hogy 12. Kerületben van kerteshazam ami pár éves, van 2 új autóm, motoron, pár alberletem kiadva, ebből 1 Ausztriában , hitelem nincs 2 gyerek 1 feleseget tartok el, s nem okoz számottevő problémát a vírus .
Ja tényleg van egy 19 lábas pár éves motorcsonakom is :) majdnem elfelejtettem .
Hogy ez kinek gazdag kinek nem, nem tudom, de összesen annyi hogy csináltam amit kellett hoztam sok jó döntést és sok rosszat is de több volt a jó mint a rossz, nem költöttem feleslegesen csak annyit, amennyire szükség volt.
Más titka nincs egyszerűen megleltem mit kell csinálnom és megcsináltam bármi áron

Viccnek gondolhatod, de komolyan írom:
Nagyon egyszerű a módja a meggazdagodásnak, csak sokan nem képesek rá, mert rengeteg önfegyelem kell hozzá. Tehát, mindig kevesebbet költs, mint amennyi a bevételed. A megspórolt összeget pedig azonnal fektesd be, hogy kamatozzon, vagy profitot termeljen.
Ennyi.
Nagyon egyszerűnek hangzik, az emberek jelentős hányada mégsem képes rá.

Most olvasom a többi hozzaszolasodat. Tehát Magyarország első 10 embere köze akarsz kerülni .
Nem akarlak elkeseríteni de esélyed nem lesz.
A többi hozzászólásod meg rávilágított arra hogy nagy arccal csettintgetve akarsz mindent. Nagyon rossz úton vagy, de kívánom hogy legyél milliárdos és csettintgethetsz.
#15 Huhh ezt nagyon jó hallani :D. De én személy szerint ezt keveslem. De mégis milyen rossz/jó döntéseket hoztál? Persze ha privát akkor nem rám tartozik.
#16 Köszönöm. Igazából ezt nagyon sokan írják, és egyértelműen erre fogok törekedni amint lesz saját kerestem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!