Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyit keres egy Bolti eladó?

Mennyit keres egy Bolti eladó?

Figyelt kérdés
Jelentkeztem szaképzőbe és eladónak felvettek. Mennyit keres átlagba 130-140?
2020. máj. 1. 19:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
93%

Ahány bolt, annyi szokás, de elöljáróban arra készülj fel, hogy valószínűleg nem ebben fogsz dolgozni. Általánosságban elmondható, hogy a bejelentés legalább részben gyanús és részben szabálytalan, hogy nem 8, hanem 10-12 órát kell dolgozni (bár én tudok pékségről is, ahol a hajnali ötös nyitástól este nyolcig vannak az eladók), és hogy az állam ölbe tett kézzel, mosolyogva nézi végig, hogy az eladókat kihasználják a rabszolgata... izé, munkáltatók.

Ja igen, a fizetés. Ez is széles skálán mozog, de valahogy akörülre tenném az átlagot, ahogy te is írtad. De még egyszer: ez nem napi 8, hanem tizensok órában. És ezek szerint jóval odébb van még, hogy dolgozni kezdj, de egy jó tanács: magyar vállalkozáshoz vagy kínaihoz semmilyen körülmények közt se menj!

2020. máj. 1. 19:10
 2/19 anonim ***** válasza:
7%
Lidl 300.
2020. máj. 1. 19:23
 3/19 anonim ***** válasza:
0%

Hát egy tanár, aki az egyetemről 6 év tanulás után kép ki és mesterdiplomája van, az keres nettó 140 ezret.

Úgyhogy szerintem ehy bolti eladónak 80-90 ezer körül lenne az ideális bér.

2020. máj. 2. 01:03
 4/19 A kérdező kommentje:
Anyukám testvére tanárnő és 230ezer körül keres....
2020. máj. 2. 01:24
 5/19 anonim ***** válasza:
0%

"nem 8, hanem 10-12 órát kell dolgozni (bár én tudok pékségről is, ahol a hajnali ötös nyitástól este nyolcig vannak az eladók)"

ja igen, na persze...

ilyet senki se csinálna 130 140ért

egyékbént ahol kevés múlik az ELADÓ munkáján ott nyilván kevésbé fizetik meg

a formális kereskedelmi végzettség egyébként kinyit egy két kaput, boltvezető pl csak azzal lehetsz

2020. máj. 2. 03:03
 6/19 anonim ***** válasza:

@5

Napi tízezer, heti három nap. Ha kell, megadom privátban a címet. Nem én dolgoztam ott, szóval vagy igaz, vagy nem, de nem lett volna értelme hazudnia az illetőnek.

2020. máj. 2. 07:48
 7/19 anonim ***** válasza:
100%

"Anyukám testvére tanárnő és 230ezer körül keres...."

Persze, 20 év tanítás után lehet hogy meg van annyi, mindenfele pótlékokkal.

De egy frissdiplomás 25 éves 140-et kap 6 év tanulás után (nyilvános a tanárok bértáblája)...

2020. máj. 2. 11:15
 8/19 A kérdező kommentje:
Utolsó semmi értelme erről beszélni hisz Magyarországon vagyunk ne keressük el keresni a logikát mert nincs..
2020. máj. 2. 14:59
 9/19 anonim ***** válasza:
29%

"Napi tízezer, heti három nap."

ja bocs, akkor te hazudtál, mert heti három napban 12 órát dolgozni az a nagy átlagban ugyanúgy 40 órás munkahetet jelent, mint aki 8tól 4ig jellegű munkát végez

2020. máj. 2. 16:58
 10/19 A kérdező kommentje:
Kezdjük*
2020. máj. 2. 17:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!