A Hankook Tire-nél mennyi a fizetés operátorként?
Szerintem azért titkolja ez a válaszolo a helyet ha létezik mert igazából nincs meghirdetve és valószinüleg államhoz köthetö kamu állás(bárki megtudná csinálni de bizalmi alapon kerül be értsd protekcios) amibe extrém módon túl vannak fizetve és politikusok gyerekei rokonai dolgoznak ott.
Az állás meghirdetése egy helyen történik meg az utolsó pillanatban,olyan embereket hívnak be a gyerekük rokonok Ellen akiknek nincs esélye aztán persze a protekcios kerül be. Ilyenröl hallottam de ez kapcsolati alapon müködik nem lehet bekerülni, olyan volt hogy lányával kezdett még érettségije se volt de felvették félmilloos fizura a semmire. Mármint dolgozott de nem volt köszönet.
Szóval ha ez igaz akkor is pofátlan trollkodás mert ide nem lehet jelentkezni politikai kapcsolatok nélkül vagy ha nem valakinek a valakije. Ezért sem tud válaszolni , ennek a "gyárnak" sose lesz egy állás sem hirdetve. Betolták ezt a válaszolót és túlfizetik de ö valakinek a vkije.
Továbbra sincs válasz hogy melyik cég.
Azt mondod nincs felvétel mert jó hely,kihalásos alapon megy elötte meg csak ismerettség alapján de te voltál kivétel. Ellentmondás.
Kérdésedre válasz pedig,tudásnak van egy ára,miért fizetne bárki is ekkora pénzt egy olyan tudásért aki szinte mindenkinek megvan.
Tehát netto 250-300 ért találnának végtelen számú jelentkezöt, miért fizetnek többet ha megkapnák felért?
Rosszul beárazott pozicio mintha adatrögzítésért 500 nettot kapnál ez nem így müködik
Netto 250-300 gyárakat neveztek meg nekem de ez neked nem megy. Fél megye ország másik végéböl annak idején elment az audiba csak mert netto 300 elérhetö volt ott, vagy kecskeméti gyárakba 250 ért STB
Ez amiröl beszélsz nem létezhet,mert tudnék róla,fél ország gyári fizetését ismerem. Sehol sem több egy operátornak mint 300 netto
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!