Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » 250-300000ft sok tisztasági...

250-300000ft sok tisztasági festés munkadíjra?

Figyelt kérdés

1,5 szobás lakásban élünk, konyha, kisebb szoba, fürdőszoba, előszoba lesz festve, kis glettelés is lesz.

Össz vissz lakásunk 40nm.

Csak munkadíjt kér el, a többi dolgot nekem kell megvennem ecset, festék, glett, csiszoló...spatli...stb.

2020. máj. 1. 13:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
86%
Omg.mi tavaly évvégen festettünk 70nm-es lakást. De az nem volt annyi. Ha érdekel a festő privatban...
2020. máj. 1. 15:34
 12/15 anonim ***** válasza:
100%
Hát ennyiért már én is megtanulnék festeni...
2020. máj. 1. 17:26
 13/15 anonim ***** válasza:
100%
Még hogy a festéket megveteti, oké, de a szerszámokat?! Nebzmámeg. Ez egy csaló, de tudod, mi a legszomorúbb? Ha ezt ilyen nyíltan csinálja, akkor az azt jelenti, hogy jött már be neki ez a taktika, valószínűleg nem is egyszer, sőt valószínűleg rendszeresen. Eszetek ágában ne legyen elfogadni az ajánlatot.
2020. máj. 1. 19:05
 14/15 anonim ***** válasza:
100%

43 m3 (1,5 szoba) lakás összes helyisége:

- "hullámzó" falak kiegyenesítése (glettelés), stb.

- csiszolás

150 ezer számla nélkül

- alapozás

- festés

50 ezer számla nélkül.

Az anyagot mi vettük hozzá (a szerszámokat nem), a falak tényleg borzalmas állapotban voltak, azért nem is vállaltuk be, hogy mi csináljuk meg.

Innentől kezdve csak átgurítjuk a falakat magunk, ha kell.

2020. máj. 2. 05:51
 15/15 anonim válasza:

Az rengeteg + vicc hogy nincs szerszáma! Csináltasd meg a glettelést olyannal aki ért hozzá , aztán fessétek ki magatoknak.

Tudom nyűg neki kezdeni de hamar megvan. Poli farbe platinum festékeket ajánlom.

2020. máj. 4. 21:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!