Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hétvégi, budapesti alkalmi...

Hétvégi, budapesti alkalmi munkákat ajánlana valaki?

Figyelt kérdés
20 éves fiú vagyok, szeptembertől Budapesten fogok tanulni egy táncművészeti iskolában, sok szabadidőm nem lesz, mert célom van és nagyon komolyan veszem a tanulást, de hétvégi alkalmi munkáknak nagyon örülnék, mert elég sok lesz a kiadás ott fent és már most nem tudom hogy honnan fogok előteremteni annyi pénzt ezért gondoltam, alkalmi munkákra főleg fizikai munkára (ház-lakásfelújítás, festés, apa festés, egyszer már térköveztem is egy térköves csapattal). Csak ilyen hétvégi munka, nekem ez is sokat jelentene. Mamáékat nem szeretném piszkálni pénzzel, apával rossz a viszony, anya már nem él szóval nincs nagyon aki segítsen. Probléma nem lenne velem, mert szeretek dolgozni, mindig dícséreteket kaptam eddig akár közmunkán voltam akár egy csapattal hogy nagyon precízen dolgozom. Nem szeretném megint azt csinálni pénzért, amiket régen, mert volt hogy már nem tudtam mit tenni, kellett a pénz és hát megtörtem, erre nem vagyok büszke, de ez van. Szóval aki tud nekem hétvégi munkákat az írjon legyen oly kedves. Köszönöm. 20/F

2015. aug. 4. 16:33
 1/2 A kérdező kommentje:
Az apa festő volt azt akartam írni és hogy egyet s mást tanultam tőle.
2015. aug. 4. 16:35
 2/2 anonim ***** válasza:
Regisztrálsz diákszövetkezethez és keresel valamit.
2015. aug. 4. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!