250-300000ft sok tisztasági festés munkadíjra?
Figyelt kérdés
1,5 szobás lakásban élünk, konyha, kisebb szoba, fürdőszoba, előszoba lesz festve, kis glettelés is lesz.
Össz vissz lakásunk 40nm.
Csak munkadíjt kér el, a többi dolgot nekem kell megvennem ecset, festék, glett, csiszoló...spatli...stb.
2020. máj. 1. 13:15
4/15 anonim válasza:
Főleg így, hogy semmit nem hoz.
Hol laktok?
5/15 anonim válasza:
"a többi dolgot nekem kell megvennem ecset, festék, glett, csiszoló...spatli...stb."
Az. Ez egy lehúzós kókler akivel dolgod van.
6/15 anonim válasza:
7/15 anonim válasza:
Hát most bármit elkérnek. 1 napos meló ,illetve annyi se 30-50 ezer közötti órabér. Én már csak elvből nem fizetnem ki, mert ez havi szinten 4 millió feletti fizetés, és akik azt megfizetik azok nyomják fel az árakat.
8/15 anonim válasza:
Amúgy az ilyen kókler, akinek még szerszáma sincs, neked kell megvenni neki, gondolom számlát se ad, szóval csináltassátok meg vele, aztán fizetés nélkül rúgjátok ki a faszba. Nem fog tudni mit csinálni.
9/15 anonim válasza:
Ja sok hát. De mindegyik úgyis le akar majd húzni ahogy csak lehet. Ezért én inkább kifestek magamnak. Nem kell hozzá nagy ész.
10/15 anonim válasza:
Troll kérdés..
Festő veled vetetné meg az ecsetet meg a többi munkaeszközt, na persze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!