Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lesz így munkám?

Hogyan lesz így munkám?

Figyelt kérdés

Marketinges és kereskedelmi végzettségem van, de nagyon úgy néz ki, hogy nem megy az irodai munka. Serdülő korom óta a migréntől szenvedek, de a suliban mindig be tudtam hozni a hiányzásokat, egy munkahelyen viszont ezt nem fogadják el. Időközben kiderült, hogy endometriózisom is van, ami hatalmas fájdalmakat okoz, spkszor napokra kiüt. Nincs az a munkáltató, aki ezt bevállalja és érthető is igazából. 3 éve végeztem, 4-5 munkahelyet próbáltam ki. Elsőnél még a főnök küldött el az utolsónál már én jöttem el... fél éve már nem is keresek munkát, otthon vagyok szüleimnél. El vagyok keseredve. Sose fogok tudni önállósodni így...

Mit tudnék tenni? Nem tudom miből fogok valaha is megélni?

2020. ápr. 29. 20:22
1 2 3
 21/23 anonim ***** válasza:
78%

Menj el social media manager-nek vállalkozóként. Az elég kötetlen, és tudsz előre is dolgozni, így át tudsz hidalni mindig néhány napos kieséseket.

Szakmádba is vág, elvileg értesz is hozzá. ;)

2020. ápr. 30. 08:06
 22/23 anonim ***** válasza:
74%
Keress egy normális orvost és vállalkozz. Bár az se fog menni, ha te napokig képtelen vagy random időszakban dolgozni
2020. ápr. 30. 14:10
 23/23 anonim válasza:
73%
Füvet próbáltál már,,sok éven át Csehországban dolgoztam,volt ismerősöm akit migrén kínzott,,azt mondta,hogy neki csak a marihuána segít,reggel este...
2020. okt. 5. 20:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!