Más is van hasonlóan? Olyan munkám van, amit utálok és tudom, hogy többre nem vagyok képes.
Figyelt kérdés
Van szakmám, de mivel kijöttem Ausztriába, kevés a nyelvtudásom hozzà. Tanulási nehézséggel örülök, hogy érettségim van és ez a szakma ide nem jó. Dolgoztam konyhán és szobalányként és nehéz számomra. Lassú és ügyetlen vagyok az ilyen sietős munkához. Tudom, hogy tudás hiányában nem érek többet, nem vesznek fel máshova. Nincs semmim, senkim aki egy kicsit is segített volna pl. sulival, mert estire jártam,munka mellett, vagy akár albérleti dij nélküli lakhatásban. 18 éves korom óta albérleteket fizetek.
Külföldön se tudok ugy gyűjteni, mert eddig szezonálisan voltam, aztán albérletet vettem ki és éves állást nem egyszerű találnom, pedig most költözök rendes városba. Háziállat miatt szállás kilőve, meg 2 szezon között hova mennék..
2020. ápr. 14. 16:58
1/2 anonim válasza:
Igen, statisztikailag mással is szúrt ki ily módon az élet.
2/2 anonim válasza:
Tanulj meg németül, fejleszd magad. Ha nem fogod akkor semmire nem fogsz jutni, ezt döntsd el agyba, hogy ráveszed magad, hogy tanulj vagy pedig beletörődsz hogy ennyire futotta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!