Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Hogyan lesz így munkám?

Hogyan lesz így munkám?

Figyelt kérdés

Marketinges és kereskedelmi végzettségem van, de nagyon úgy néz ki, hogy nem megy az irodai munka. Serdülő korom óta a migréntől szenvedek, de a suliban mindig be tudtam hozni a hiányzásokat, egy munkahelyen viszont ezt nem fogadják el. Időközben kiderült, hogy endometriózisom is van, ami hatalmas fájdalmakat okoz, spkszor napokra kiüt. Nincs az a munkáltató, aki ezt bevállalja és érthető is igazából. 3 éve végeztem, 4-5 munkahelyet próbáltam ki. Elsőnél még a főnök küldött el az utolsónál már én jöttem el... fél éve már nem is keresek munkát, otthon vagyok szüleimnél. El vagyok keseredve. Sose fogok tudni önállósodni így...

Mit tudnék tenni? Nem tudom miből fogok valaha is megélni?

2020. ápr. 29. 20:22
1 2 3
 11/23 A kérdező kommentje:
Tudom, hogy mindenert meg kell dolgozni es nem a munkaval van a bajom. A sulit is jo jegyekkel elvégeztem heti hiányzásokkal. Bulizni nem jartam, szociális életem nem volt soha. Nem kitalált bezegségek ezek, de a revgel 8-5 munkaidő nem megy és senki se fog megérteni ezt tudom, nem is várom el. Probálok valamit kitalalni, hogy ezzel az életminőséggel is jussak vmire. Köszönöm a hasznos válaszokat! Bocsánat az elirásokért, telefonrol irok.
2020. ápr. 29. 21:16
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Talalj ki magadnak egy olyan betegséget aminek az a tünete hogy állandóan dolgozni akarsz. Az megoldana mindent.
2020. ápr. 29. 21:18
 13/23 anonim ***** válasza:
81%
Mindenképp home office munkát keresnék, azon belül is tényleg olyat, ahol a magad ura lehetsz. A webprogramozó pl jó ötlet. Még ha az elején dolgozni kell akkor is, mikor fájdalmaid vannak, akkor is csak jobb otthon szenvedni, mint bent a munkahelyen.
2020. ápr. 29. 21:24
 14/23 A kérdező kommentje:
Utolso! Ezeket nem kitalálom! Szerinted viccből lenne műtétem májusban? Mégha a migrénre azt mondod, hogy hülyeség, beképzelem, oké, arra most még nem is tudják az orvosok mi miatt lehet pontosan, de a másik betegségemet mr-en is kimutatták. Sajnos későn, pedig a menstruációk miatt is sokat hiányoztam, akkor sem értették, hogy miért, most meg az van, ha nem műtenek meg akkor katéter és stómazsak várhat rám huszonévesen. Remélem nincs gyereked, mert empatia egy fikarcnyi sincs benned...
2020. ápr. 29. 21:30
 15/23 A kérdező kommentje:
Bocsánat! Azóta kaptam még választ! Nem neki szólt, neki köszönöm!
2020. ápr. 29. 21:37
 16/23 anonim ***** válasza:
30%

Műttesd meg, remélhetőleg az javítani fog a problémán és nem súlyosbítani..... jó magyar egészségügy ugye. Virágkötő szakmával egyébként nem sokra mész, nem tudom mit tervezel vele. A GYK-ra meg ne gyere komoly tanácsért én is csak röhögni meg trollkodni járok ide az olyan lúzereken mint akik itt írogatják neked a fa$zságaikat. 😂

Alternatív megoldás, hogy találsz egy pasit aki hajlandó eltartani, esetleg szülsz neki 4 gyereket, azt Orbán bácsi is honorálja anyagilag és akkor ezzel máris elvagy ~15 évre. Ha egyáltalán szülhetsz ilyen problémával, nem értek hozzá.

Fel a fejjel, lesz majd jobb is (talán)

2020. ápr. 29. 21:48
 17/23 A kérdező kommentje:

Nem valószínű, hogy természetes úton teherbe eshetek, így a kedves kormányunk intézkedéseit sem tudnám kihasználni. Annyira meg sajnos nem nézek ki jól, hogy pénzes pasit fogjak, meg őszintén, nem is erre akarnék alapozni. A választ köszönöm!

Még egyszer hangsúlyozom, nem a munkával meg a tanulassal van a bajom, hanem a kötött munkaidővel. A sulit is jó jegyekkel elvégeztem, pedig rengeteget hiányoztam.

2020. ápr. 29. 22:20
 18/23 anonim ***** válasza:
82%

A műtét javítana rajta? Lehet, hogy utána sokkal jobb lenne és tudnál dolgozni rendesen.

Amúgy szabadúszó programozó lehetnél, korrepetálhatnál online vagy személyesen mondjuk idegen nyelvekből vagy bármi. Esetleg szakfordítói kéesítést is suerezhetsz és azzal is foglalkozhatnál.

Mindenesetre jobbulást kívánok!

2020. ápr. 30. 00:03
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

Én is migrénes vagyok általános óta. Elvileg a vérnyomásom magas(ki lett vizsgálva 5 éve) és szedek rá vérnyomáscsökkentő gyógyszert, ezzel kb. elmúltak 95%-ban a fejfájások. 2x étkezem egy nap(nincs reggelim, nem igénylem). Amikor előjön a fejfájás 2 opció van. Algoflex forte ami hat, mert fejfájás csillapítót ritkán szedek. Másik meg az, hogy meghánytatom magam amivel nem tudom, hogy miért de jobban szoktam lenni...

Ha sűrűn előfordul, próbáld ki, hátha.

2020. ápr. 30. 07:06
 20/23 anonim ***** válasza:
85%

Az endometriózis nagyon komoly betegség, de a férfiak kb semmit nem tudnak róla, mert erről senki nem beszél. Nekik ez "menstruációs hiszti". Eszem megáll. Mintha a rákosnak mondogatnád, hogy nem akar meggyógyulni, az a baj.

Home office munkát keress. Vagy olyat, ahol heti pár napot lehetsz HOban. A marketing azért nem annyira helyhez kötött, meg lehet állapodni a főnökökkel. Nyilván, akkor otthonról tényleg kell dolgozni, de akkor legalább ágyban fekve, ami lényegesen jobb szerintem.

Ha teljes szakmaváltás, akkor meg én elmennék könyvelőnek a helyedben.

2020. ápr. 30. 07:38
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!