Főnöknek el kell fogadnia az egész napos netleállást és emiatt egész napos home office kiesést? Lévén én vétlen vagyok?
Vodafone-UPC fúzió miatt érdekes dolgok mennek, szakadozik a net, de a minap egész napos kiesés volt. Emiatt mivel home officeban vagyok aznap semmit se tudtam csinálni ráadásul ezt fel se lehet nekem róni mert nem nálam volt a hiba.
Emiatt megteheti a főnök hogy aznapra egy fillért se ad munkabérnek? Lévén a munkavégzés nekem fel nem róható hiba miatt következett be?
Olyan ez mintha bemennék a céghez és nem lenne áram. Én ott voltam munkára készen de rajtam kívül álló ok miatt nem volt munkavégzés-jár a bér. Volt rá példa.
Most a szitu nem ugyanaz? én ott voltam munkára készen de rajtam kívül álló okokból nem volt munkavégzés-jár a bér? Jogiforum.hu szerint igen.
Pláne hogy a home office elégg szürke terület mert a munkaszerződés egyáltalán nem szabályozza nem is említi.
(OFF: Ohh, akkor ezért akadozik a net pár napja. Köszi az infót. :D )
Ezután meg elkezdtem írni egy választ, de olvasgatva a válaszaidat inkább töröltem.
Csak egy kérdésem lenne: nem te vagy az, aki az érettségi miatt háborog folyamatosan? A caps lock-os kiabálás és a "hm??" kérdezgetés miatt gondolom. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!