Jövő héttől miért nem zárnak be az egész országba a cégek, vállalatok, üzemek, gyárak?
5-6 hónapig mindenki megélne fizetés nélkül, ennyi megtakarítása mindenkinek kell legyen.
Minek kockáztatni? Főleg hogy sokan olyan munkát végeznek, ami otthonról is intézhető.
Nincs mindenkinek 5-6 hónap tartaléka.
Van egy szegényebb réteg, aki napról napra él.
Gyári munkások pont olyanok, hogy nem halmozgatnak több százezret fel, hanem napról napra élnek. Ja és a szalagot nem lehet hazavinni, "távmunka" címszóval.
5-6 hónap?
A legtöbb embernek 1 havi tartaléka sincs, nemhogy fél évnyi!
Nekem jó fizetésem van és nem herdálom el a pénzem, de még nekem is csak 3-4 havi tartalékom van.
Te hol élsz? Alig van pár háztartásnak komolyabb megtakarítása, sokan a következő hónapig nem húznák - és jellemzően ez ugyanaz a réteg, akik nem tudnak otthonról dolgozni.
Mondjuk annyit megtennék, hogy HA megoldható az otthoni munka x alkalmazottnál, AKKOR kötelező home office. Az elmúlt napokban több fertőzöttet is találtak irodaházakban, az ottani dolgozók pl. jó eséllyel dolgozhatnának otthonról is. Nyilván nem oldja meg a helyzetet, ha csak az irodistákat küldjük haza, de talán enyhíti valamennyire.
Arra nem gondoltál, hogy mit ennél egy hónap múlva, ha bezárnának "az egész országba a cégek, vállalatok, üzemek, gyárak"?
Nincs mindenkinek annyi pénze, hogy hónapokra előre tudjon vásárolni, és nem él mindenki falun.
Ez a másik probléma azon kívül, amit az előző hozzászólók említettek.
Két hét alatt kiürülnének az élelmiszerboltok, megszűnne az utánpótlás, így azok is bezárnának.
Éhínséget szeretnél a betegség mellé?
Ne haragudj
Vannak olyan személyek is akiket akaratukon kívül le lettek csökkentve 4 órában mivel nincs munka pl én
Így is úgy néz ki hogy elküldések lesznek
Hitelem van. Szerinted ebből a pénzből félre lehet rakni, annyi hónapra?
Minket elküldtek home office-ba. De vannak munkakörök, amik fizikai jelenlétet kívánnak.
Valszeg így is recesszió lesz, szerinted mi lenne ha hónapokig leállna minden? Többen ember halna éhen, vagy fagyna halára, mint amennyit a koronavírus elintéz.
neked nincs ennyi tartalekod biztosítalak!
Ki az akinek a kamaraja tele van 6ho.ig elallo elelmiszerrel es.a fagyasztoja tele hussal, zoldseg ,gyumolcsrol, gyogyszerrol nem is beszéltem.
Hulyesseget irkálsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!