Nálatok a vezetőknek milyen privilégiumok járnak?
Figyelt kérdés
Természetesen többletmunka és felelősség mellett.2020. ápr. 25. 20:51
11/14 A kérdező kommentje:
Nálunk annak számít 🙂, mert a lányoknak nincs, meg az elődeimnek sem volt. Én kértem először külön irodát is (nem is értettem, hogy a korábbiak miért voltak összezárva egy nehéz természetű hölggyel, meg egyáltalán valakivel).
2020. ápr. 26. 16:53
13/14 A kérdező kommentje:
Tudom, arccsapkodás 😀 Most volt jutalomosztás és hát mit mondjak, szociális alapon ment, hogy ki van legjobban rászorulva, az elvégzett munka nehézsége és milyensége nem is számít...
2020. ápr. 26. 19:28
14/14 anonim válasza:
Semmi, más a bérsáv és kész, még a vezérigazgatónak sincs külön irodája, nem hogy céges autó meg ilyenek. Macbook Pro alap mindenkinek, függetlenül attól, hogy recepciós vagy vezető mérnök az adott ember. Céges telefon nincs, mert az ügyfeleket el lehet érni videokonferencián is. Ezerszer könnyebb így dolgozni. És nem, nem egy 8 fős cégről van szó.
Külön iroda nekem akkor sem kéne, ha adnának, megőrülnék, ha egyedül kéne ülnöm és úgy kezelnem ezt, mint valami kiváltságot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!