Nálatok a vezetőknek milyen privilégiumok járnak?
Autó, telefon (korlátlan mobilnet), laptop, rugalmas munkaidő, céges bankkártya, üzemanyagkártya, saját parkolóhely.
A rugalmast úgy kell elképzelni, hogy nekik nem kell kártyát húzni, akkor onnan és annyit dolgoznak, amennyit akarnak (jóval több a gyakorlatban, mint napi 8 óra). Ehhez képest, mi középvezetők csak telefont (korlátozott mobilnet) és laptopot kapunk, autót nem. Home office jóváhagyáshoz kötött, vezetőnkkel kell egyeztetni. Rugalmas a munkaidőnk, de van egy 5 órás törzsidő amikor alapból bent kell lenni.
Macbook pro gépeket kapnak alapból, míg a nem vezetőknek hp vagy dell notebook jár.
Végtelen fizetés nélküli szabadság. Többen is eljátszották, hogy kihagytak 1-2 évet majd egyszer csak megjelentek ugyanabban a poziban, mintha semmi sem történt volna.
Engedélyezett, hogy munkaidőben járjanak egyetemre. Többen is csináltak MBA képzéseket nappalin, munkaidőben. Nekem ehhez levelezőre kellett mennem és egyszer elfogytak miatta a szabadságaim, így fizetés nélküli szabadságot kellett kérnem, amit csak azért adtak meg, mert régóta vagyok ugyanannál a cégnél.
Saját ingyenes parkolóhelyet is kapnak. A többi ingázónak saját költségre kell megoldani a parkolást a belvárosban.
Kapnak még valami éves részvénycsomagot, továbbá csak vezetői szinten van bónuszrendszer.
2x Autó és üzemanyag (bár ez nem minden vezetői szintnek)
Részvénycsomag
JÓVAL magasabb prémium, mint a plebsnek - ráadásul a prémium munkaszerződésbe foglalt, tehát mindenképpen jár ha jöttek a számok. Míg mindenki másnak a prémium csak adható és annyi, amennyit épp a cég akar adni. Idén pl. egy kőkemény havi fizetés 20-30%-át osztátták a dolgozókank...
Korlátlan céges telefon (dolgozóknak semmilyen telefon nincs, csak asztali)
Menedzser szűrés (kvázi egy 200e ft-os éves szűrőcsomag magánklinkán)
Használható tréningeket fizet nekik a cég, mint six sigma black belt vagy kinek épp mi fekszik (dolgozóknak még házon belüli excel tréning sincs)
Eheti a főztöm, én csinálom a háztartást, az ágyamban alszik....
Egyéni vállalkozó vagyok 🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!