Mennyit keres egy sikeresebb vállalkozó fényképész?
Mennyit keres egy sikeresebb vállalkozó fényképész, aki már eléggé rég óta csinálja ( 4-5 év), van egy jó hírneve és gyakran keresik meg?
Ha jól tudom esküvői fotózásért rengeteg pénzt elvisznek. ( 200k egy alkalom ), most ha már havi 8 helyre eltud menni az égész jó adózás után is. (Gondolom én ) Illetve ha jól tudom rendezvény fotózást olyan 18-23k / órért szoktak válalni, ingatlan fotózást 25k / alkalom stb.....
Gondolom így egy netto 600-800k forint össze tud jönni havonta 40 óra munkával, ha az ember képes megtölteni.
Van esetleg valakinek ilyen ismerőse ? Ha sikeres az ember ebben a szakmában akkor tényleg nagyon jól meglehet élni belőle ? ( Nyilván erre most úgy tekintsünk mintha korona vírus egyáltalán nem lenne és minden úgy menne mint fél évvel ezelött)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!