Az "ÉN CSAK SEGÍTENI AKAROK" vállalkozóknak ti hisztek?
Figyelt kérdés
Tömegesen jelennek meg a youtubeon, facen, instán, fizetett hirdetésekben ezek az önjelölt, önzetlen szamaritánusok, hogy segítsen nektek gazdaggá, és boldoggá válni, főleg passzív jövedelmet szerezni vagy ezek a "kócsok" akik motiválnak téged. De már az n+1-ik ilyen sarlatán keres meg linkedin-en is hogy fizessek már a hazugságaikért.2020. márc. 22. 14:58
3/8 anonim válasza:
Az, hogy CSAK segíteni akar, és nem kér érte cserébe semmit, valószínűleg szélhámosság.
Az, amit cserébe ad, már nem biztos, hogy értéktelen. Sajnos nagy a szórás, sok kókler jut egy, jó tanácsokat adó emberre.
4/8 anonim válasza:
Nyomulnak az MLM-esek kolera, izé.... Corona idején is...??
Pfffff…..
5/8 anonim válasza:
Hm... Térítés nélkül nyújtott szolgáltatás, átadott termék... Majd a NAV jól rájuk moccan
6/8 Koplárovics Béci válasza:
Aki tényleg segíteni akar, az leszarja, hogy a segítsége megjelenjen facebookon. Csak teszi azt, amit jónak lát.
7/8 anonim válasza:
Nem hiszek, hisz mindegyik a "passzív jövedelmet" nyomtatja.. én aktív jövedelmet akarok, ahol élvezem is azt amit csinálok és mellé még jól is keresek.
8/8 anonim válasza:
Én hiszek!
De nem fizetek higy ők már amúgy is gazdagok, minek nekik a pénzem?
😁😁😁
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!