Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire gyakran fordul elő...

Mennyire gyakran fordul elő veletek hogy álmatlan éjszakáitok vannak a fizetésetek miatt?

Figyelt kérdés

Hónapról hónapra egyre rosszabbul tudok aludni annyira nyomorult helyzetben vagyok, havonta 155 ezer forint nettóból kell megélnem. Az a egyetlen szerencsém hogy szüleimmel tudok élni és nem kell leadnom a pénzemből semmit, így eltudok tenni rendkivül puritán életvitelt folytatva 140 ezer forintot. A gond az hogy ez semmire soha nem lesz elég, ha 1 évre is számolok akkor is csak 1,68 millió FT. Teljesen kikészit idegeileg hogy évek alatt sem tudok soha semmi jelentős összeget gyüjteni, mikor lesz ebből saját lakás, mikor lesz bármi is.

Már rohamosan öregszem is, lassan 32 éves vagyok. Az egyetlen amit feltudok mutatni 5,6 millió megtakarítás semmi más, már hónapok óta alug tudok aludni, legújabban 4 óra maximum mindig az jár a fejembe hogy nem tudom hogy fogok megélni, jelenleg is nyomorban élek és nem látom hogy lehet valaha is jobb.

Már nem sok mindenhez van kedvem, csak vagyok.

2020. ápr. 17. 15:14
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Tanulj valamit. Nyomorbol csak tanulassal lehet kiemelkedni.

Panikolni meg felesleges, mert azzal csak tonkrevagod es megbenitod magadat.

A helyzeted meg egyebkent nem kirivo, sokan vannak igy.

Meg szerencse, hogy szuloknel lakhatsz.

2020. ápr. 17. 23:03
 22/25 anonim ***** válasza:
100%

Inkább nézd a jó oldalát, van hol laknod, eltartanak stb.

Én kaptam egy szép nagy devizahitelt a nyakamba örökségként az öcsémmel együtt. Pereskedtem nyertem :), tavaly végtörlesztettünk. 19 éves korom óta önfenntartó vagyok, mellette elvégeztem egy gépészmérnök bsc-t nappali tagozaton. Volt egy halom diákhitelem azt már kb 4 éve kifizettem. Jól keresek nem panaszkodom, de éveken keresztül főállás mellet még 2 helyen dolgoztam.

Nekem van kb 9,5 millióm előbb utóbb veszek egy házat is

33F. Még mindig van egy másod állásom is!

2020. ápr. 18. 09:42
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Te legalább bírsz dolgozni hosszabb távon.33 éves vagyok,nő jelenleg.250 000 ft megtakarítással.150 000 -nál szinte sosem keresek többet.Ez még jónak is mondható itt.

Alig tudok megmaradni egy helyen,depresszió...sok egyéb más miatt.De most meg hiába elviselhető helyen dolgozom,mióta itt vagyok olyan szintű álmatanságban szenvedek,amivel szinte sehogy sem tudok megbirkózni,egyre leljebb süllyedek a kimerültségtől.Innen ezért akarok minnél előbb elmenni máshová dolgozni.Ha nincs más,akkor sem fogom sokáig bírni úgy érzem.Ha nem változik,megőrülök vagy megölöm magam...

2021. ápr. 27. 13:16
 24/25 anonim ***** válasza:

23!

az álmatlanság, és a kimerültéget okozhatja orvosi probléma is. Az én esetemben a laktóz és tojás volt. Mindkettőt nagyon szerettem, szóval elég sok olyan ételt ettem amiben megvoltak ezek az összetevők.

Kb 6-8 héttel az után, hogy elhagytam a tojást és minimális tejes dolgokat eszek, persze lactase tabival, mintha kicseréltek volna.

Azaz jól alszom, kipihent vagyok akár 4-5 óra alvás után is. Az állandó semleges hangulatom elmúlt (nevezzük depressziónak) és azóta életvidám vagyok :)

Csak egy ételintolerancia teszt kellett 40000-ért meg 2 szakorvosi konzultáció 2x12000. és minden gondom megoldódott.

2021. ápr. 27. 21:06
 25/25 anonim ***** válasza:

24+

22 voltam

2021. ápr. 27. 21:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!