Aki elvesztette most a munkáját, az ha komolyan veszi Palkovicsot miszerint menjen el programozonak, miből fog élni, amíg megtanulja? Ugy tudom az több év tanulás, a munkanélkuli segély meg csak 3 honap. Vagy van utána átképzési segély is,
Hát ha tényleg perpill munkanélküli vagy, akkor megpróbálhatod, ha napi 8 órát foglalkozol vele net alapján, akkor azért lehet fejlődni.
Viszont így is kell 1-2 év, így is el kell helyezkedned valami másban is közben.
A 1,5 év nekem is úgy másfél, hogy közben voltam munkanélküli és akkor reggeltől-estig tolhattam a programozást.
"
szerinted 5-10 évig fog tartani ez az agyonpörgött kis vírus?
A spanyol nátha, ami tényleg kemény volt, és kiírtott 40millió embert, tartott 100 évvel ezelőtti orvostudomány szintjén 1 évig.
Akkor ez, aminél sokkal többen halnak meg egy sima influenza szezonban szerinted olyan sokáig fog tartani? És akkora ki tartja el a sok "home office"-ozó programozót? :)"
ebbe most ne menjunk itt bele főleg mert itt nem ez a téma ráadásul az összehasonlitás nagyon sok sebből vérzik. leginkább ott, ahogy fent is irtam, hogy az idő mindenképpen el fog telni. a spanyolátha idején is eltelt utána 5-10 év s sokan dolgoztak ez az 5-10 év alatt.
De 3 hónap alatt akkor se fogod megtanulni, ha reggeltől estig csak ezt tolod!
Sokat fejlődni igenis lehet, de piacképes szintre megtanulni lehetetlen.
Mondjuk a többi válaszolónál a másik végletet vélem felfedezni!
Ti meg lenéztek minket, átképzetteket!
Az is vicces ám, hogy ha valaki nem szereti a munkahelyét vagy csak szimplán nettó 150-200 között keres, lenézik, miért nem képzi magát.
Képzi magát mégis? Akkor azért nézik le, mert ezt nem itt kellett volna kezdeni!!
Szóval ezen az oldalon sokak szerint életképtelen az ember, ha nem tinikora óta tudja, mivel akar majd foglalkozni.
Akkor konkrétabban írom, de szerintem eddig is értetted...
3 hónap alatt nem lehet piacképes szintre megtanulni. Azaz nem lesz munkád vele. A válságban pláne nem.
Itt nem arról van szó, hogy átképzi magát, és az lenézendő.
Hanem arról, hogy ő azt hiszi, hogy bárhova is felveszik ilyen tudással, és majd ott beletanul. Mert ilyen nem lesz. (:
ez nem olyan mint egy festő szakma pl, hogy na gyere Lacikám, majd beletanulsz, addig kapargasd a tapétát..
"Akkor konkrétabban írom, de szerintem eddig is értetted...
3 hónap alatt nem lehet piacképes szintre megtanulni. Azaz nem lesz munkád vele. A válságban pláne nem." én értem, de vajon te érted e hogy ez a 3 honap a virushelyzet szempontjábol nem stimmel. azt sem árt nem elfelejteni, hogy nem csak a válság alatt kell dolgozni és tanulni, hanem utána is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!