Ezt én sem értem. Nem egy embert ismerek, akik egy hónapja hisztiből mentek táppénzre, aztán most meg menniük kell dolgozni. De tényleg mi volt a koncepció? Hogy majd 1 hónap alatt megoldódik a probléma?
2020. ápr. 13. 16:09
2/12 anonim válasza:
Mert raktarra termeltek, es a csokkeno kereslet miatt megteltek volna a raktarak. Most hogy a raktarrol elhasznaltak a felhalmozodott autókat, alkatreszeket lehet ujra termelni.
Ez az alketreszeket gyartokra fokent igaz.
2020. ápr. 13. 17:05
3/12 anonim válasza:
nem volt megrendelés
de igazad van, sokkal jobb lenne, ha kirúgdalnák az embereket
2020. ápr. 13. 17:05
4/12 anonim válasza:
Remélték, hogy megoldódik - de nem oldódott meg. Viszont nem állhat a gazdaság örökre, mert abba mindenki belerokkan.
2020. ápr. 13. 17:09
5/12 anonim válasza:
Akkor mindenki hisztizett, és kiíratta magát kamu indokokkal az orvossal. Mostanra rájöttek, hogy fontosabb, hogy kenyér legyen az asztalon, mint egy nátha miatt munkanélkülinek lenni. Ilyen szempontból nagyon helyesen cselekedett a kormány, hogy nem kezdett el mindenkinek ingyen pénzt adni, mert akkor senki nem menne vissza termelni, hanem vernék otthon a lompost és az asszonyt.
2020. ápr. 13. 20:12
6/12 anonim válasza:
#2 Jól írta. Valamint így volt lehetőségük felkészülni a gyárban a vírusveszély mérséklésére.
(Fertőtlenítők, maszkok, stb stb beszerzése pl.)
2020. ápr. 13. 21:38
7/12 anonim válasza:
Én is furcsaltam...
Arra kíváncsi lennék, h csak a melosoknak kell vajon visszamenni vagy azoknak is akik irodán vannak...
2020. ápr. 14. 00:47
8/12 anonim válasza:
Mi németországban a mercinél május elején kezdünk, tökre meglepődtem az audi már beindul.
Amúgy ne legyél naív a leállás nem a vírus miatt volt hanem mert teljesen leállt az áruszállítás és nem volt munkaanyag.
2020. ápr. 14. 10:12
9/12 A kérdező kommentje:
Tehát a vírus miatt volt, mivel a vírus miatt áltt le az áruszállítás meg minden ami magával rántotta AZ audi gyárat is.
2020. ápr. 14. 16:46
10/12 anonim válasza:
Sose állt le teljesen. :) 1-es helyeken (audin belül) ugyan úgy ment a munka, csak nem hívták be az összes embert, ha nem mondjuk egy team-be vannak 15-en akkor csak 5-öt hívtak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!