Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Mennyire hihető hogy próbaidő...

Mennyire hihető hogy próbaidő után 15% emelést kapok, ha a szerződésben nincs benne, és kifejezett kérésemre se került bele?

Figyelt kérdés

Mondjuk a téma hamar lezárul mert én itt ezek után nem várom meg a próbaidő végét még előbb dobbantok de azért megkérdem: a cég azt ígéri ha lejár a próbaidő és a cég megtart, akkor automatikusan 15% emelés.

De erről sehol egy szó sincs a papíron. Kértem, kerüljön bele a szerződésbe. Nem került bele.

Akkor ez nettó kamu ha jól sejtem?

(Nem leszek itt mire kiderül igaz-e...)

Részemről úgy vagyok vele ami nincs papíron az mese habbal. Kamu.

2020. ápr. 10. 20:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
61%
#7-es vagyok. Akkor gondolom egyáltalán nincsen stressz, úgy mész haza, hogy tudod másnap is lesz munka és nem lesz megterhelő. Azért ennyi ideje a tanszéki mérnökös lét után csak van/csurran-cseppen valamilyen munka feketén, nem?
2020. ápr. 11. 16:29
 12/12 anonim ***** válasza:

"Akkor gondolom egyáltalán nincsen stressz, úgy mész haza, hogy tudod másnap is lesz munka és nem lesz megterhelő."---Sajnos téves több fronton is!

Egyetem összevonások, átszervezések, leépítések pár éve folyamatosan mennek. Óraterhelés elszámolási cselezések pl. 4 csoport egy adott laborban, de azonos szám alatt 4 tanárral, akkor hiába dolgozol 12 órát csak 3-nak számolják el!

Folyamatos, sőt egyre inkább növekvő stressz, idén pedig megszűnik a közalkalmazotti munkakör az egyetemek többségén, 2022-re pedig minden egyetemen ez a terv.

Működésre nem adnak elég pénzt, pályáznod kell készülékjavításra, vagy old meg te és ha mákod van talán kifizetik.

Karácsonyi pénzt nem kapsz, ha a diákjaid nem értek el egy adott átlagot, de azzal sem tudtam megemelni az átlagot, hogy kiadtam nekik a kérdéssort 1 héttel előre! Ellenben a szöveges értékelésnél lehúztak, hogy olyan feladatokat is kérdezek, amiket nem oldottam meg velük...

Volt olyan diáklány, aki 1,5%-ra akart minimum 2-est, nem kapta meg, erre beírta a véleményezésre, hogy nem nézhettem meg a csöcseit ezért bukott meg. Talán az mentett meg a fegyelmi vizsgálattól, hogy két másik diák azt írta rólam véleményként, hogy férfiakkal smárolok nyilvánosan és zavaró nekik, hogy egy köcsög a tanárjuk!

Közben meg édesapámat köszöntöttem meg születésnapja alkalmából egy étteremben 2 puszi kíséretében.

Ezeket a véleményezéseket mindig megkapjuk és válaszolnunk kell rá, hogy miért kaptuk ezeket az értékeléseket, írjuk le a véleményünket, majd a fejesek átbeszélik. Felkértek fel, hogy szerepeljek az iskolaújságban, illetve országos újság címlapjára akartak tenni, ezt 200eFt-al akarták honorálni. Volt valami pályázat a melegek, leszbikusok elfogadtatására, 2 hónapja randizgattam 1 kolleginával, egyből lapátra kerültem!

Az elmúlt másfél év szívás volt, talán 2 is, ezért is kezdek egyre kevésbé elhívatott lenni! Sokan felmondtak és nem írtak alá felelősségvállalást több 100 milliós, de akár több milliárdos projektek után, ahol a pénz elfogyott, de más nem történt.

"Azért ennyi ideje a tanszéki mérnökös lét után csak van/csurran-cseppen valamilyen munka feketén, nem?"---Legálisan jön csak munka, amire nem fizetnek! Illetve a feletteseinknek jön pénz, így ők hajtanak érte, hogy minket felhasználva bedolgozzák magukat általunk...

Tudom te a korrepetálásra gondoltál :), attól igyekszek 100 méter távolságot tartani!

-nem jönnek el

-ingyen akarja mindenki és így sem jönnek el

-otthon elkéri a gyerek a pénzt, nem jön el, megbukik és apuka jön két cimborájával kitaposni a belemet, SOHA TÖBBET!

-ismerősnek, rokonnak ingyen csináltam, de besokalltam

2020. ápr. 11. 18:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!