Gazdaságilag miért segítség az országnak, hogy nyelvvizsga nélkül kiadják a diplomákat?
"van két gyerekem (nem ikrek) és összesen másfél évet voltam szülési szabadságon."
Én erre azért nem lennék büszke, hogy ennyire nem tudtam elég pénzt összegyűjteni előtte vagy a párom nem keres eleget, és ilyen korán vissza kellett menned dolgozni.
De az se jobb ha volt elég pénz, csak a karrier és a még több pénz fontosabb volt, mint a gyerekek.
Vagy a külföldi nagybetűs NŐ a jó áru, aki leszül, aztán megy vissza dolgozni pár hetesen, mert megunja, hogy a gyerekével foglalkoznia is kell.
Itthon hogyan is kell ezt jól csinálni? 6-kor kelted a gyereket. 7-kor berakod az óviba a takarítónővel elvan ott 8-ig, aztán mész vissza érte 3/4 6-kor este. Ja, nem, ennyi időt nem lehet intézményben.
74 %
Szerintem se legyél büszke arra, hogy a gyerekeidet 1 évesnél fiatalabbon lepasszoltad.
Én ha szülni fogok, nekem a 3 év / gyerek is kevés lesz.
A karrierizmusnál pedig nincs rosszabb az egész világon.
A gyerekemnek van apja is. Én viszem az oviba fél 9re, az apja hozza négykor. Lehet ezt normálisan csinálni.
Neked meg azért lesz kevés a három év, mert máshoz nem értesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!