Valaki esetleg tudna 1-2infòt adni a rendőrök munkàjàròl? (Akàr privàtban)
Figyelt kérdés
10.osztàlyos gimnazista vagyok ès elèggè èrdekel a rendőrök munkàja. Legfőkèpp olyasmi mint a Cobra11-ben,autòpàlya rendőrsèg :D. Valaki tudna adni 1-2infòt a rendőr melòròl? Pl mennyit keresnek,milyen vizsgàk kellenek stb2020. ápr. 4. 22:57
2/3 anonim válasza:
A filmek nem tükrözik a valóságot. Én is rendőr akartam lenni, de feketén fehéren elmondták a tényeket és nem a beetetést és egyből nem volt szimpi. Ha úgy van téged is kiraknak mérni vagy a népet szivatni és osztozhatsz minden hülye parasztal.
Ha nagyobb beosztásban vagy, akkor persze nem raknak ki, de akkor meg ha a beosztottad csinál valami hülyeséget, akkor is rajtad csattan az ostor, mert a te embered és katona embereknél nem kell magyarázni semmit.
Ha egy olyat megcsinálnál mimt a cobra11 filmben akkor bizony leültetnének téged és nem mentség, hogy rendőr vagy. Az súlyosbító körülmény, olyankor súlyosabb a bünti is. Bent meg a rabok kicsinálnak, ha megtudják, hogy rendőr vagy vagy voltál.
3/3 A kérdező kommentje:
Oh èrtem. Ez esetben erősen meggondolom! Nagyon köszönöm a segìtsègeket!
2020. ápr. 5. 10:54
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!