Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Haverommal kivetetett a cég...

Haverommal kivetetett a cég 14 nap szabadságot a koronavírus miatt. Ez jogilag korrekt?

Figyelt kérdés
Egy nagy autómárka egyik nagy telephelyén dolgozik autószerelőként. Szerintem nagyon aljas húzás ez a munkaadotol, főleg, hogy baromira nagy, világszintű cég

#koronavírus #kényszerszabadsag
2020. márc. 31. 01:41
1 2
 11/13 Fsms ***** válasza:
100%
munkajogilag nem támadható.
2020. márc. 31. 16:36
 12/13 A kérdező kommentje:

Magyarázza már meg nekem valaki, hogy miért jön mindenki ezzel az utcára rak szöveggel ?? Ha még így is lenne, akkor sem tudná rögtön megtenni mert szerződés van. Pont úgy ahogy a haver sem tudna eljönni egyik napról a másikra.

Na mindegy, a kérdésemre a választ megkaptam. Sajnálom őt azért mert életében soha nem volt még nyaralni, aztán most nyáron akartunk közösen elmenni valahova, de majd akkor jövőre

2020. ápr. 2. 01:52
 13/13 anonim ***** válasza:
86%

Igen, sajnos most több helyen ez lesz.

Nekünk is szóltak, hogy június 30-ig az időarányos szabadság "kivétele" "elvárás" a cég részéről, nyáron fullon meló lesz 40 fokban, tehát hosszabb (2 hét) pihenésre ne is számítsunk idén nyáron.

Egyenlőre nem is tervezünk semmit, majd meglátjuk, hogy mi jön még...

2020. ápr. 3. 04:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!