Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Karrier, fizetés » Szerintetek az SSC-k és a...

Szerintetek az SSC-k és a multik a koronavírus után kevesebb fizetést fognak ajánlani majd az akkori pályázóknak?

Figyelt kérdés
Nem is a vírustól, hanem az utána lehetséges gazdasági válságtól félek. Szerintetek a külföldi cégek kevesebb fizetést fognak kínálni?

2020. márc. 29. 10:26
1 2 3 4
 31/36 anonim ***** válasza:
58%
és a 40 %os csökkentés máris egyenlő az én általam írt 60%-os bérrel nemde?
2020. márc. 30. 19:55
 32/36 anonim ***** válasza:
De ezek hol SSCk?
2020. márc. 30. 20:00
 33/36 anonim ***** válasza:

Sehol. KI mondta hogy azok? SSC-t tapasztalatot akarsz? Na. Nekem van családon belül. Már leírtam.

Linket akarsz? Hát ott még nem tartunk azért hogy Zokni Jakab SSC worker napi életéből hír legyen egy portálon.

2020. márc. 30. 20:03
 34/36 anonim ***** válasza:
51%

Az eddigi bére 60%-át kapja. Vagy belemegy vagy elbocsátás.

Na? Mit nem lehet ebben elhinni?

Hogy kb fele bérért végezheti uazt a melót? Hát ez van.

És ahogy leírtam ez a 60%-os bér se tart ám sokáig, a köb az a lapát lesz.

Na. SSC. Budapest.

Na?

2020. márc. 30. 20:05
 35/36 anonim ***** válasza:
100%
Csak ki bújt a munkaügyi troll a zsákból.
2020. márc. 30. 20:13
 36/36 anonim ***** válasza:
100%
@34 Az egyoldalú szerződésmódosítás még mindig nem menő te istenverte nyomorék. Értjük, hogy az alternatív világodban ezek megtörténnek, nem mindenki az anyja pincéjében él ondótól megkeményedett hatnapos boxerekben.
2020. márc. 30. 22:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!