Szerintetek az SSC-k és a multik a koronavírus után kevesebb fizetést fognak ajánlani majd az akkori pályázóknak?
Figyelt kérdés
Nem is a vírustól, hanem az utána lehetséges gazdasági válságtól félek. Szerintetek a külföldi cégek kevesebb fizetést fognak kínálni?2020. márc. 29. 10:26
31/36 anonim válasza:
és a 40 %os csökkentés máris egyenlő az én általam írt 60%-os bérrel nemde?
33/36 anonim válasza:
Sehol. KI mondta hogy azok? SSC-t tapasztalatot akarsz? Na. Nekem van családon belül. Már leírtam.
Linket akarsz? Hát ott még nem tartunk azért hogy Zokni Jakab SSC worker napi életéből hír legyen egy portálon.
34/36 anonim válasza:
Az eddigi bére 60%-át kapja. Vagy belemegy vagy elbocsátás.
Na? Mit nem lehet ebben elhinni?
Hogy kb fele bérért végezheti uazt a melót? Hát ez van.
És ahogy leírtam ez a 60%-os bér se tart ám sokáig, a köb az a lapát lesz.
Na. SSC. Budapest.
Na?
35/36 anonim válasza:
Csak ki bújt a munkaügyi troll a zsákból.
36/36 anonim válasza:
@34 Az egyoldalú szerződésmódosítás még mindig nem menő te istenverte nyomorék. Értjük, hogy az alternatív világodban ezek megtörténnek, nem mindenki az anyja pincéjében él ondótól megkeményedett hatnapos boxerekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!