Kezdő teherautó/kamionsofőrként most semmi esélyem sincs felvételt nyerni, igaz?
Most, hogy normalizálja flottáját a Waberer's így a sofőrök feltöltik az üres helyeket, így én aki 2 hónapja nem talál ilyen fajta melót az lényegébe kukába dobhatja a papírjait, igaz?
Kínomba már a busz jogsit is elkezdtem, de rutin vizsga előtt jött a leállás vizsgák terén, ha ez befejeződik a veszély akkor meg csomóan mennek buszozni és akkor oda sem kell kezdő.
Jól láton?
Mi köze van annak, higy hol laksz? 2 hetente 1x kell elmenned a telephelyre... szerintem buta vagy mint a föld, ezért nem találsz.... 2 hónappal ezelött még a wabihoz is simán felvettel volna...
Keresd meg magadban a hibát
ugyan, most is biztos hiany van, foleg hogy csomo skfor karantenban van nem csak az egeszsege miatt hanem jo alibi hogy ne kelljen dolgozni. Nyugaton most meg nagyobb hiany van mert a keleti soforok hazamentek :D
Amugy miota feltetel hogy az iras-olvasashoz illetve kozepiskolahoz erettsegiig uri csaladban kell szuletni? Ma mar az utolso ciganynak is van erettsegije, mar elnezest.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!